dinsdag 7 mei 2019

Grafsteen reinigen

Hallo, Heeft iemand enig idee hoe je een verwaarloosde grafsteen weer netjes krijgt? De steen en betonnen plaat zitten onder de groene aanslag maar dan al zo lang dat. Hoe maak ik een grafsteen schoon? Tips voor het reinigen van diverse natuursteensoorten, rvs of glas.


Informatie over reinigingsmiddelen en onderhoud.

Hoe kunt u het beste een grafsteen schoonmaken? Lees hier hoe u een grafsteen moet reinigen en onderhouden. Tevens kunt u speciale schoonmaakmiddelen voor grafstenen. Echter wanneer een ruwe grafsteen erg vuil is kan deze met enige moeite weer goed. Veluwehof Natuursteen Hoofdstraat 17.


Grafsteen reinigen en onderhouden met professionele producten. Als u een gedenkteken zoals een grafsteen wilt reinigen en onderhouden, dan zijn lang niet alle.

Laat een grafsteen schoonmaken door een specialist. Maes Natuursteen kan een grafzerk reinigen of renoveren. Ontdek snel de mogelijkheden! Schoonmaken grafstenen en letters lakken. Oude grafstenen en grafmonumenten zijn vaak gemaakt van marmer of kalksteensoorten, Als deze grafmonumenten lange tijd.


Onderhoudsabonnement voor een grafsteen. Het is mogelijk om bij ons een onderhoudsabonnement af te sluiten. In dit geval kunt wel het beste een schuurspons gebruiken voor het grafsteen reinigen. Je spuit het product erop, en daarna hoef je niets meer te doen.


Grafstenen worden blootgesteld aan allerlei weersinvloeden waardoor een grafmonument vies kan worden. U kunt zelf met water en groene zeep het grafmonument, grafsteen of grafzerk reinigen of schoonmaken. Ten eerste kunnen we de verschillende materialen gebruikt om de grafstenen te maken te onderzoeken. Wilt u een prijs opvragen voor het laten reinigen of onderhouden? HG grafsteenreiniger verwijdert grondig en probleemloos aanslag, vuil en vlekken op grafstenen van marmer, blauwe (hard)steen.


Koop een niet-ionische reiniger.

Door veroudering en weersinvloeden kan het zijn dat de grafsteen er niet meer brandschoon uitziet. Als je ziet dat de grafsteen vuil. Wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet. Bekijk onze producten om de letters van een grafsteen bij te werken of om een grafsteen weer van een mooie glans te voorzien. Ben je op zoek naar een product dat grafstenen weer als nieuw krijgt?


Denk aan schoonmaken van het grafmonument, rechtleggen bij verzakking en het bijlakken van de inscriptie. Een gedenk -of grafsteen reinigen is gemakkelijker dan je denkt. Het beste kun je hiervoor schoon leidingwater en een spons gebruiken. Gepolijst graniet vergt weinig tot geen onderhou door het gladde oppervlak is de grafsteen eenvoudig te reinigen met een vochtige doek of zachte borstel.


Het lijkt soms een ondoenlijke taak, grafstenen reinigen die niet onderhouden zijn. Mos en algen hebben zich meester gemaakt van de grafzerk,. Reinigen van oude marmeren graven met een anti-mos-middel kan, maar geeft in zulke gevallen doorgaans geen soelaas meer, het oppervlak is te ruw geworden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.