dinsdag 21 mei 2019

Nederlandse tegels

NEDERLANDSE TEGEL (hardcover). De decoraties hebben vaak een thema. Je zocht naar: nederlandse tegels ! Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn.


U bent bij ons aan het juiste adres voor Nederlandse tegels gemaakt tussen ca. Zowel verzameltegels, als tableaus en volledige betegelingen.

Bent u een verzamelaar van antieke Nederlandse tegels of zoekt u een origineel cadeau voor een liefhebber? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Een vernieuwde website: vriendelijker in het gebruik en met meer ruimte voor informatie en foto’s. Ook voor badkamers, tuintegels, natuursteen,. Voor iedereen een voordeel.


Tegels vindt u bij Tegels. Marktplaats App Verder kijken met de Marktplaats app. De verzameling tegels worden in verschillende themazalen getoond.

Al vele eeuwen kent Nederland een bloeiende tegelindustrie, die in de zeventiende en achttiende eeuw internationaal toonaangevend was. Astor vloertegels, made in Italy gekleurde tegels voor wand en vloer. Hoge kwaliteit en innovatief design, met een breed scala aan dessins, kleuren en maten. Langskomen kan in onze centrale showroom in Uden. Rubber tegels van Granuflex.


Nederlands fabrikaat, TUV gekeurd en de enige rubberen tegels met een milieukeurmerk. Bestel of vraag online een offerte aan. Friese witjes zijn de bakermat van de Nederlandse tegels. Deze tegels komen voor in verschillende wit tinten.


Je kunt kiezen voor alle tegels in één kleur,. Het museum heeft een van de grootste verzamelingen Nederlandse wandtegels en tegeltableaus. Bestrating en tegels : alles is mogelijk! Wilt u uw tuin af maken met een prachtig aangelegd terras? Tuinbeurs Nederland biedt u een breed assortiment aan bestrating.


Goedkope tegels en plavuizen. Grootste voorraad van Nederland - laagste prijs van het heelal! Mosa is een internationale, Cradle to Cradle gecertificeerde, tegelfabrikant.

Wij kopen onze tegels in grote aantallen in en dat zie je terug in onze voordelige prijzen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.