vrijdag 10 mei 2019

Neusprofiel trap

Trapprofielen zijn dé oplossing voor het beschermen van uw trap tegen beschadigingen. Groot assortiment trapneuzen. Functioneel en qua budget voor elke trap een passende trapneus. Bekijk hier de mogelijkheden.


Traprenovatie en overzettreden.

Zelf trap renoveren of traprenovatie uitbesteden aan GAMMA montageservice. Vinyl heeft vele voordelen: tijdbesparend en een mooier resultaat dan bijvoorbeeld verf. Schroef als laatste het neusprofiel vast. Haaglanden Rubber biedt diverse. Voordeliger dan een nieuwe trap.


Bovendien is renovatie met eiken of laminaat overzettreden voor de doe het zelf een haalbare klus. Met het Flexxstairs trapprofiel aluminium deluxe zilver 119cm stuks geeft u uw oude trap een nieuwe look. Samen met de Flexxfloors vloerdelen en andere accessoires.

Het trapneusprofiel van Vinyl is een aluminium profiel dat veelzijdig toepasbaar is. Zeer handig bij traprenovatie. Er zitten trapneusprofielen in één verpakking. Neusprofiellen bijvoorbeeld het landelijke neusprofiel van HR Trappen met of zonder wellat een lust om naar te kijken.


Is je trap toe aan een opknapbeurt? Deze kan je mooi renoveren met pvc vloerdelen. Met de KARWEI klusvideo leer je hoe je zelf je trap kunt renoveren.


Led strips aluminium profiel TRAP in aluminium en zwart. Kijk voor meer Ledstrip accessoires en onderdelen op onze website. Infrais profiel pvc glow in the dark. Eenvoudig online bestellen. Dankzij de expertise van Trapkrijgt uw trap een nieuwe look in dagen.


Uw versleten trap wordt vernieuwd met een slijtvaste, massieve houten toplaag. Dus de overgang van de trap naar de overloop. Dus als soort stootrand op de hoek. Als bescherming bij muren.

Antislip tape in diverse kleuren en maten. Profielen om met hout bewerkte trappen af te werken. Ook 1 op maat te bestellen!


De traplopershop heeft een ruim aanbod van traplopers, traproede, trapstoffering. Dankzij led-strips kan je je trap op nóg meer manieren sfeervol verlichten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.