vrijdag 21 juni 2019

Grondkabel 3x1 5

UTP-kabels tegen lage prijzen! Stevige YMVK-AS grondkabel van tot aders met laagste prijsgarantie! Bestel veilig en betrouwbaar, Thuiswinkel gecertificeerd.


Grondkabel XMVK-as 3x, grijs m. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH.

YMVK-as grondkabel aderig heeft een doorsnede van mmen buitendiameter van 1mm. Wordt geleverd per meter en voorzien van KEMA-KEUR. Laagste prijs garantie en binnen 24u bezorgd!


Een XMvK-as grondkabel is geschikt voor het ondergronds aanleggen van elektriciteit. Deze grondkabel is voorzien van een. Hoge kwaliteit aderige grondkabel.


De YMvKas-mb 3x, mmvoedingskabel is een grondkabel die dankzij zijn metalen mantel onbeschermd in de grond geplaatst kan worden!

Schrijf de eerste review over dit product. Altijd op voorraad en topkwaliteit. Bespaar tot wel via kiesproduct. Geïnteresseerd in onze producten? Prijzen zien en online bestellen?


Dat is mogelijk als u bent aangesloten bij een van onze dealers in de buurt. De grondkabel kan uit meerdere aders (elektriciteitsdraden) bestaan. Wij leveren 2-, 3-, 4- en -aderige grondkabel. De aardlitze wordt niet meegerekend als ader. GAMMA buitenkabel xmvk grijs 3x mm² 10.


Vele aanbiedingen bij bol. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in. Gereedschap - Verf - Behang. Alles om te klussen op beslist. Dikte kabel 2x mm² - ca mm.


Deze buitenkabel beschikt niet over een metalen huls om de bedrading, zoals bij een grondkabel het geval is.

Grijs Installatiekabel YMvKmb 90°C. Voedings- en stuurstroomkabel in laagspanningsinstallaties. Geschikt voor directe aanleg in de grond en daar waar eisen worden gesteld aan mechanische. XMVK-AS grondkabel is speciaal bestemd voor gebruik onder de grond. Voor het aansluiten van buitenverlichting en bijvoorbeeld electra in een tuinhuisje.


Gebruik: Een kabel voor aanleg in de grond en voor bovengrondse instalaties waar bijvoorbeeld een hoge mechanische en. Goede service en betrouwbaarheid staat bij ons voorop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.