dinsdag 25 juni 2019

Groot koeienkleed

Bekijk nu onze uitgebreide collectie Groot. Vind koeienkleed op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Tijd voor verandering interieur dus deze kan weg. Doe een goed bod en het kleed is voor jou.


Het grootst in moderne tapijten - koop uw mooie tapijt bij Trendcarpet. Keuze uit Normandische of Zuid-Amerikaanse koeienhuiden. Zoals elk levend wezen is ook elk vel uniek. Onze koeienvellen zijn zorgvuldig uitgezocht en. Yes, daar was ik naar op zoek!


GRATIS levering binnen Nederland. Prachtig groot koeienkleed , wit met bruine vlekken. Dit tapijt, in de vorm van een koe, ligt vast prachtig uw vintage of bohemien. Deze koeienhuid is met een lengte van 2. Hierbij is in het midden van boven naar onder en van links naar rechts gemeten.


De mooiste A kwaliteit koeienhuiden. Tevens maken wij het koeienkleed naar uw wens. Kies hier een mooi koeienkleed voor in je woonkamer of slaapkamer. Van zwart witte koeienkleden tot wit bruin zijn hier voor je geselecteerd. Koeienvacht in alle kleuren en maten.


Hier staat precies uitgelegd hoe je je bestelling retour kunt sturen, of indien het een groot artikel betreft hoe je hiervoor een ophaalafspraak kunt maken. Maar zijn bedrijf is veel meer dan een handel in gelooide producten. Nieuwprijs was 2maar mag voor de helft weg omdat er een kleine scheur in midden van witte streep zit, die je nauwelijks ziet. Groot koeienkleed van 2x 2cm.


Een koeienkleed kan heel subtiel in een interieur worden verwerkt en als je het kleed zat bent in de woonkamer,. Wij hebben koeienhuiden in vele kleuren en maten. Het tapijt bestaat uit echt rundleer in zwart en crème. Snelle levering Kosteloos retour binnen 1dagen. Onze woonwarenhuizen zijn waanzinnig groot en tonen je de allerlaatste woontrends.


Alles wat je ziet is te koop en is uit voorraad leverbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.