donderdag 27 juni 2019

Haakslot voor schuifdeur

Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Sloten vanaf €op beslist. Schuifdeur bestel je in onze webshop.


Vind de beste selectie haakslot voor schuifdeur fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit haakslot voor schuifdeur voor de dutch luidspreker markt. Onze schuifdeursloten zijn geschikt voor elke willekeurige deur van minimaal mm dik.

Henderson Husky beslag voor schuifdeuren tot 1kilo - voor zware bedrijfstoepassingen. Uitvoering: verende haakschoot Sluitlengte. Mauer project schuifdeur cilinderslot met zelfsluitende haak schoot, ronde RVS voorplaat, 2x mm. Bijzet codeslot voor schuifdeuren. In diverse merken verkrijgbaar!


Nemef Haakslot - Cilindersparing - 618. Maak onderstaand de juiste keuze bij de selectie opties.

Slotkast: 118x43xmm, verzinkt staal. Insteek schuifdeur haakslot voor euro-profielcilinder. Dit Sobinco haakslot komt enkel voor in schuifdeuren. Alle mogelijke combinaties kan je op deze pagina samenstellen.


Steeds allemaal op voorraad. Kwalitatief schuifdeur insteekslot. Geschikt voor profielcilinder. Met kruk of hendel is haak op te heffen. In een handomdraai bij u geleverd.


Info over sloten voor schuifdeur. Slot met haaksluiting voor hangend schuifdeursysteem, type SLAK. Resultaten van zoekmachines! De webshop voor kwalitatieve binnendeuren aan scherpe prijzen!


Stremler haakslot voor schuifdeuren. Dit haakslot wordt standaard geleverd met de bijhorende sluitplaat.

Mogelijkheid om de haak met klink te bedienen. Ook een compleet haakslot voor de schuifpui is verkrijgbaar. Losse slotplaten voor boven of onder en voor het midden zijn direct online te bestellen. Op zoek naar een grendel voor poort of tuinhek? Of een haakje nodig op een deur?


GAMMA heeft hang- en sluitwerk voor binnen en buiten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.