vrijdag 28 juni 2019

Nobodinoz tent

Bestel nobodinoz speelgoed online. Ontdek ons unieke assortiment! Altijd het nieuwste speeldgoed. Stoer of juist meisjesachtig? Djeco Spelletjes online bestellen.

In seconden uw tent opgezet! Het grootste online winkelcentrum. Online shoppen voor de baby- en kinderkamer. Want het stijlvolle merk is inmiddels een begrip in. Kinder tipi met houten veren en lederlook details.


Wanneer je aan Barcelona denkt, denk je meteen aan zon, La Rambla, Gaudí, tapas. Stijlvol, speels en met een sterk staaltje design.

Hun kinderkamer accessoires en speelgoed zijn vervaardigd in Europa en. Het merk uit Barcelona staat voor stijl, kwaliteit en toegankelijke prijzen. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Nobodinoz is een Spaans merk uit Barcelona.


In een handomdraai bij u geleverd. Kom langs in de winkel voor uitgebreid advies. De tent heeft een basis van houten stokken die je makkelijk inklapt en kan opbergen indien je de tent even niet gebruikt.


Shop de volledige collectie van Nobidinoz. Tipi (indianen-) tent van stevig katoen voor urenlang verstoppertje en indiaantje spelen of heerlijk relaxen met een stapel kussens en boekjes. Wie weet staat deze supercoole tipi tent dan over een paar weken in jouw huis te stralen. Mooi voor binnen en voor buiten.


Een moderne uitvoering van een klassiek kinderspel. Top Tipi tent : urenlang Indiaantje spelen en binnen knus ‘kamperen’ of ‘theetje drinken’ in je eigen tent. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Bekijk nu ons uitgebreide assortiment Tenten. Leuke tent om mee te spelen.

Er zitten een paar vlekjes op de stof, zie foto nr verder helemaal intact. Zet een veer op je hoofd en een. De tent is meter hoog en heeft een doorsnede van meter.


We hebben lang getwijfeld over welke tipi tent (en) we in ons assortiment op wilden nemen. De tent biedt plaats aan ongeveer kindjes en wordt geleverd met beukenhouten stokken in een mooie katoenen zak zodat je de tent. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.