maandag 24 juni 2019

Osb platen 12mm tand en groef

OSB - platen bestel je in onze webshop. Scherpe Acties op Veel Producten. Ontdek onze Nieuwste Aanbiedingen! Bekijk nu de laatste GAMMA Folder. Profiteer van Super Aanbiedingen!


Laagste Prijs van Nederland!

De getoonde levertijd is indicatief en begint te tellen vanaf de eerste werkdag nadat. OSB constructieplaat 12mm verlijmingsklasse Met Rondom een mes en Groef. Constructieve plaat welke toegepast kan worden onder licht vochtige. Op stock als rechte platen of met tand en groef.


Alle osb die we verkopen is de degelijke OSB 3! OSB 12mm wordt veelal toegepast als wand- en. Een OSB plaat is een van de meest gebruikte platen in de bouw. TG= Lange kanten mes en groef.

Osb platen - watervast verlijmd - chipwood - fsc prijzen zijn incl. De mm platen hebben aan zijden een tand en groef. Grootste nadeel die ik persoonlijk ondervonden heb van 12mm - platen is de zeer gevoelige tand - en groef. Voor de rest zou ik niet vrezen. OBS Loft is hoogwaardige OSBmet tand en groef in aan de zijden in compact formaat 122xcm.


Uiteraard hebben wij verschillende diktes en afmetingen. Gamma Osb Platen Tand Groef 12mm. Promoties op deze pagina zijn enkel verkrijgbaar bij De Witte in Wetteren - Prijzen excl.


De platen die wij aanbieden zijn OSB type vochtwerend. Beschikbare afmetingen: 244x59cm en 244x122cm. OSB platen klasse 3: beter beschermd tegen vocht dan klasse 2. OSB platen - Watervast verlijmd - Chipwood - FSC Prijzen zijn incl. Dankzij de tong en de groef zijn de platen makkelijk met elkaar te verbinden.


PontMeyer heeft osb platen zowel met als zonder tong en groef in het assortiment. Osb platen zijn leverbaar in de afmetingen. OSB in verschillende afmetingen en diktes te verkrijgen. Al onze platen kunnen voor u op maat verzaagd worden.


OSB heeft een aantal voordelen ten opzichte van multiplex platen.

Wat de bevestiging van de osb betreft aan de binnenzijde hoor ik twee mogelijkheden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.