donderdag 25 juli 2019

Handlier met rem

Rateltakel, kettingtakel, 2V elektrische takels. Alle producten voldoen aan eisen. EKH certificaten leverbaar. Bestel uw handlier met rem online. Handlieren tegen de laagste prijzen.


Zwengel gemakkelijk te draaien.

Deze geremde handlier met kabel heeft een capaciteit van. Een ongeremde handlier heeft zoals de naam al doet vermoeden geen automatische rem wanneer je de hendel. Blauw gecoate links- en rechtsom draaiende handlier met Elvz staalkabel, rem en haak met veiligheidsklep. Twee snelheden en vrijloop. Wij bieden u een compleet assortiment hef- en hijswerktuigen.


U mag rekenen op jarenlange ervaring en betrouwbaarheid. Vind de beste selectie handlier met rem fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit handlier met rem voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. Bijzondere snelle levering.


Ik gebruik hem voor mijn afzinkbaare motoraanhanger ik werk met een extra katrol zo word de kracht verdubbeld.

Kabellengte van meter ingebouwde rem handig voor de aanhanger, boottrailer enzovoort. Topkwaliteit voor uw kantoor. Inclusief haak, met rem en vrijloop Niet om. De last blijft staan wanneer men de zwengel niet meer bedient. De wormwiel handlier is uitgerust met een lastdrukrem.


Zowel bij hijsen als bij dalen houdt de rem de last op elke gewenste hoogte vast. Automatische rem , gepatenteerd anti. Met rem ja Gebruik Trekken en heffen. Afname Per: Stuk Korte beschrijving: Gegalvaniseer. Werkt met een elektromagnetische rem.


De ankerlier is uitgerust met een bandrem om de ketting vast te houden en om tijdens het vallen van het anker de. De handlieren zijn voorzien van een automatische rem ,. Maak uw handlier compleet met een staalkabel. Staalkabel voor handlier A vanaf € 319.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.