woensdag 31 juli 2019

Houten jojo

Zoekt u een relatiegeschenk voor kinderen? Dan zijn de houten jojo ’s de ideale relatiegeschenken om weg te geven. Een houten jojo is heel leuk te. Voor 21:besteld is de volgende werkdag al in huis!


Gekleurde houten jojo met een leuke afbeelding.

Mooie grote houten jo-jo van Ø cm. Om helemaal op te pimpen naar je eigen smaak. Prijs per stuk, korting vanaf stuks. Houten jojo bedrukken met logo. Bestel deze houten jojo online of bekijk meer houten spellen als giveaway op MultiGift.


Deze jojo is gemaakt van hout en is tegen een kleine meerprijs. Op iedere jojo zijn verschillende kleuren cirkels afgebeeld.

Trek aan het touwtje en… Meer. Leuk om te gebruiken als geboortegeschenk. De platte kant van de jojo is 36mm.


U zoekt een Reuzen houten jojo ? Bestel uw Reuzen houten jojo relatiegeschenk met bedrukking direct online tegen de scherpste prijs. Blank houten jojo laser gegraveerd met uw eigen tekst, logo. Een orgineel, persoonlijk en uniek kado. Probeer toffe kunstjes uit en laat iedereen verbazen met jouw jojo skills. De jojo heeft een doorsnede van.


Relatiegeschenken versterken uw imago! Uw logo kan goed gedrukt worden op de JoJo. Dat is een leuk weggevertje voor de kinderen! De minimale afname zonder opdruk is voor. Heb je vragen over het product, de bedrukking, de levering, de bestelling…?


Voordelig geprijsd en voor 21:besteld is de volgende werkdag in huis!

Jojo en vele andere artikelen voor een lage prijs. Gegraveerde houten jojo met een naam naar keuze in een lettertype naar keuze. FSC jojo te bedrukken met uw logo!


Kijk nu voor ons complete assortiment FSC producten. Leuk als uitdeelcadeautje voor jongens of meisjes op een verjaardagsfeestje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.