dinsdag 30 juli 2019

Isolatie keldervloer

XPS isolatie - kelderwanden. Ruimtes die zich gedeeltelijk of volledig onder het maaiveld bevinden, worden in toenemende mate gebruikt als woon- of werkruimte. Het belang van juiste isolatie.


Het isoleren van een prefab kelder dient zeer zorgvuldig uitgevoerd te worden. We hebben er veel onderzoek naar gedaan.

Isolatie van de keldervloer is nuttig, maar vanwege de hoeveelheid werk niet vanzelfsprekend. U kunt er aan denken in geval van nieuwbouw,. FlexTec levert keldervloer tegels van PVC.


De oplossing voor isolatie van de keldervloer. Maak uw keldervloer onderhoudsvrij! Mijn nieuwbouwwoning is volledig onderkeldert met een gegoten betonkelder, met gepolierde betonvloer.


Door je kruipkelder te isoleren kan je heel wat besparen. Zodra uw kelder voorzien is van isolatie , blijven de extra dikke sokken in de kast.

U heeft dan namelijk geen last meer van koude voeten. Bekijk hier ons aanbod Betonvloer isolatie. Meer warmte, minder vocht De Isolatieshop Voor uur bestel morgen in huis Ruim 300.


Kelderafdichting binnen een dag met jaar garantie. Vraag een gratis inspectie aan. Bespaar gemiddeld €5per jaar met spouwmuurisolatie.


De isolatie van de keldervloer wordt geplaatst volgens de voorschriften van de EPB-studie, de fabrikant, het lastenboek en de uitvoeringsplannen van de architect. Welke isolatie je moet kiezen, welke premies en hoe je zoldervloerisolatie moet plaatsen vind je hier. Isolatie aan de onderkant van de vloer is makkelijker én minder duur dan andere vormen van vloerisolatie.


En het levert warmere voeten en een lagere energierekening. Dankzij een degelijke isolatie in de kelder zal je ook minder energie verbruiken wat een positieve impact heeft op je energiefactuur. Duurzaam en voordelig een vloer isoleren start met de juiste productkeuze. Met de isolatieplaten van IsoBouw legt u de beste basis voor uw vloer. Anderzijds creeer je dan weer koudebruggen ( isolatie binnenkant wordt onderbroken bij de plafond van de kelder).


Dus wat weegt het zwaarst door? Dak Omkeerdak met extensieve of intensieve begroeiing JACKODUR: uitstekend geschikt voor isolatie voor gebruiksdaken, ter voorkoming van Het “Zomerse.

Vocht komt van alle kanten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.