woensdag 3 juli 2019

Kingspan dakisolatiepakket isoeasy

Nu bij Formido: IsoEasy Zolderisolatie pakket. Deze week met Keuzekorting. Soeasy is een vezelvrije hardschuim isolatieplaat voor het isoleren van hellende daken aan de binnenzijde. Hoog rendement PIR-hardschuim isolatieplaat, één zijde is voorzien van een. Bespaar direct op je energiekosten met de hoog rendement PIR.


Het isoleren van de zolder met iSoEasy is heel makkelijk.

Prijs per m2: € 3Excl. Kingspan ISOEASY PRO XL-60mm. Doe het met isoeasy Pro hellend dak. U bent op zoek naar een compleet pakket om uw zolder of aanbouw te gaan isoleren. Isolatieplaten van IsoEasy Pro XL voor het isoleren van elk hellend dak.


Heeft u behoefte aan meer specifieke informatie over dit artikel? Bestel gemakkelijk Online. Beschrijf hieronder dan uw vraag.


Bij RegioIsolatie weten we alles van dit materiaal en hebben we de juiste vakmensen om snel en.

In eenvoudige stappen uw zolder isoleren en afwerken. Zowel voor de vakman als consument. Vind kingspan op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Hieronder staan nog enkele extra hulpmiddelen die u kunt bijbestellen!


Op voorraad Bekijk vestigingsvoorraad € incl. Onderstaande prijs is per pak van platen. Ook voor de beste isolatie van uw dak bent u bij Warmteservice aan het juiste adres. Wij bieden u deskundig advies en altijd een voordelig tarief.


De oplossing voor tegelijk isoleren en afwerken van uw schuine dak. Ideaal voor thermische na-isolatie van uw zolder. De Therma TFisolatieplaten voor de vloer zijn bestemd voor het thermisch isoleren van vloeren. Behaal een hoog rendement met deze PIR hardschuim vloerplaat. Door hieronder op akkoord.


SoEasy Pro is een hoog rendement PIR hardschuim isolatieplaat,.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.