woensdag 24 juli 2019

Traptreden antislip rubber

Klusartikelen voor de laagste prijs. Er moet een groefje in de traptreden worden gemaakt. De inleg trapstrip wordt daarna in deze groef gemonteerd.


Het materiaal is van speciaal samengesteld pvc rubber. Antislipstrips op de trap zijn de oplossing om uitglijden op gladde traptreden te voorkomen.

Vandaag bestel morgen in huis! Antislip rubber strip op de traptreden voorkomt valpartijen! Supersterke antislip rubber strip tape voor je trap. Geschikt voor traptrede , vloeren en meer. Makkelijk aan te brengen, RAL kleuren Gratis test stukjes.


Montage van antislip strips op de trap. Voor het monteren van trapprofielen in traptreden , heeft u een goede freesmachine en enige kluservaring nodig. Door een antislipstrip in het loopvlak van de traptrede te plaatsen vergroot de grip op uw trap en kunt u deze veilig belopen.

Uitglijden door gladde traptreden is een van de belangrijkste oorzaken van ongevallen in het trappenhuis. Onbehandelde of geschilderde. Voor een stoere, industriële interieurstijl zijn rubber trapmatten ideaal.


Bij KARWEI vind je diverse antislip materialen om uitglijders in je huis te. Dat is de afstand tussen het uiteinde van de mat en het uiteinde van de traptrede. Een rubber antisliptrap strip is de oplossing!


Tijdens het belopen van de traptreden , ervaart u antislip op de trap door het opstaande randje en de geribbelde. Groot aanbod rubberen trapmatten Voor 17u bestel morgen in huis dagen bedenktijd Veilig betalen Gratis verzending vanaf €10! De antislip trapprofielen van Rubbermagazijn zijn speciaal ontwikkelt om trappen veiliger te maken.


Bescherming tegen beschadiging. Bo-Shop levert onder de merknaam Elasol een zeer breed programma rubber lopers,. Trapneuzen zijn hoekprofielen die op de punt van een traptrede bevestigd worden met als doel te vermijden dat mensen.


Rubber antislip traptreden voor vochtige. Wilt u ook een veilige trap? Laat tijdens de traprenovatie antislip aanbrengen op uw traptreden.


Voor meer grip op uw trap raden wij voor thuis vooral de rubberen traptreden aan.

Info over rubber voor traptreden. Resultaten van zoekmachines! De zwarte anti-slip tape is onderdeel van JéWé traprenovatie. Een rol tape is meter lang en 25mm breed.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.