maandag 26 augustus 2019

Hor met magneet

Horren van alle merken op beslist. Houd de aandacht vast met unieke magneten. Je kunt moeiteloos door deze magnetische hor lopen en het magnetische insectenscherm sluit zich nadien keurig dankzij de magneet. De nieuwste ontwikkeling binnen lamellenhorren is de magneethor.


U kunt zonder extra handelingen door de hor heen lopen.

Met behulp van de magneetstrips valt de hor. Je bent niet akkoord gegaan met ons. De Buzzoff heeft magneten aan weerszijden die tegen elkaar aan klikken als je er.


De hordeur magneet is een hordeur met twee lamellen aan elke zijde van de deur. De goedkope variant van de magneet hor werkt goed. Een niet al te grote hor met magneetbevestiging kan ook buiten gebruikt worden en is hierdoor ook geschikt voor naar binnen draaiende.


Torresol horgordijn sluiten dmv magneten.

Bij deze hor zijn er magneten gebruikt over de gehele hoogte welke onzichtbaar zijn. De hor is uitgevoerd met extra stevige witte aluminium profielen met. Hordeur met magneet een echte action deal.


Vind de dichtstbijzijnde bouwmarkt met voorraad. Zeker met wat lekker fruit, zoete drankjes of een goede barbecue erbij. Het grote nadeel zijn vaak de vliegen die hier op af komen. De magneethor wordt gekenmerkt door twee brede, verticale gaaslamellen die met behulp van een geïntegreerde magneetsluiting perfect op.


Kenmerken: Zelfsluitende, magnetische vliegengordijn in de kleur wit voor het. Deze magneet houdt uw voorzethor moeiteloos op zijn plaats en. Handleiding is bijgesloten.


Kan ik deze hordeur inkorten? Boor gaatjes voor de handgreep en de horsluiting ( magneet - of kliksysteem). Maak de hor regelmatig schoon met lauwwarm water en een borstel. Deze Hamstra magneethor is met zelfklevend klittenband bevestigd op het kozijn en is netjes afgewerkt met kunststof afdekstrips.


Magneet hor Ultra 95x235cm.

Met het nieuwe Transpatec gaas lijkt het wel of er geen hor in uw raam zit, zo doorzichtig is dit gaas. Met het advies van Praxis ben je verzekerd van een hor die past bij jouw wensen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.