donderdag 22 augustus 2019

Houtbouw de vries kollumerzwaag

Verhuur van koel- vriescel, shockvriezer, verwarmcel en tempereercel. Steeds meer klanten willen hun idee duurzaam in hout gerealiseerd zien, passend bij de eigentijdse bouwstijl van hun woonhuis. Hier vindt u een doorsnee van ons assortiment. U kunt hier een object uitzoeken wat het meest in de buurt komt van wat u zoekt.


Vervolgens kunt u hiervan een offerte.

De uitstraling is er één van. Houtbouw is de praktische oplossing met veel comfort. De video is een clip van de plaatsing van een pre-gefabriceerd schilddak op een tuinhuis met behulp van een heftruck. Uitstekend werk geleverd: mooie tuin. U ontvangt dan alle details en de prijs direct per e-mail.


Er zijn verschillende argumenten om voor hout te kiezen. Welkom op deze site, de digitale folder van houtbouw Klaas Hoekstra. Bent u op zoek naar één van de bovenstaande producten?

Ook vind je op deze pagina de contactgegevens zoals het telefoonnummer en. Naast de openingstijden vind je adresgegevens en contactgegevens van de winkels. Extra (werk)ruimte, stalling of onderdak?


Wij laten uw dromen uitkomen! Hout is veelzijdig, flexibel. Extra opbergruimte in de tuin met een luxueuze uitstraling.


Wij bieden u een ruim assortiment aan prefab garages, carports, tuinhuisjes, paardenboxen en bergingen. Kollumerzwaag – Uw idee in hout, voor elke plek voor elk gebruik. Vries Hout- en bouwmaterialen Minnertsga. Elk bouwwerk wordt individueel door onze bekwame vakmensen tot in de puntjes afgewerkt.


Neen, het betekent wel dat alle dragende elementen van de. Handelsonderneming Hendrik De Vries Flaaksikker 18. Uw houtbouw wens maken wij waar. Van tuinhuisje tot een uitgebreide garage. Wij denken met u mee voor de perfecte oplossing.


Wal komt deels vanuit Graydon en deels vanuit de KvK. Lisan Vries uit Noordbergum.

Uw tuinhuis op maat laten maken door onze houthandel. Alles is vrijwel mogelijk, bekijk onze eerdere projecten voor inspiratie voor uw eigen project. Wij zijn dé houthandel voor al uw soorten hout, van balkhout tot plaatmateriaal, van onbehandeld tot geïmpregneerd hout, u kunt het allemaal bij ons vinden!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.