woensdag 7 augustus 2019

Houten bibliotheektrap

Op Maat Gemaakt tot 350cm Hoogte. Professionele houten ladders. Veilig, stevig en duurzaam!


Met deze houten bibliotheektrap of boekenkastladder maak je nu snel van je boekenkast een sfeervolle bibliotheek in huis! Met bijpassende rvs haken en rails!

De houten zoldertrap is een degelijke, stabiele en sfeervolle houten trap voor een bijv. Info over houten bibliotheektrap. Resultaten van zoekmachines! Jaren ‘– Hout - Frankrijk - In zeer goede staat. Franse bibliotheektrap -landelijk houten trap Hoogte 152cm.


Brocante rechtstreeks uit frankrijk. Laatste weekend van de maand geopend.

De antieke bibliotheektrap of kruk,. De treden die u bij ons koopt zijn aan de onderzijde ingevreest zodat de montage op de rvs bibliotheektrap ook aan de onderzijde vlak is. RVS bibliotheektrap en bibliotheekladder. Een ladder maken voor huishoudelijke klusjes of juist voor het grotere werk? En ben je ook een grote fan van houten ladders van hardhout?


Een Aanwinst voor de Boekenkast. Voor Iedere Kast Passend Gemaakt! Mooie stevige oude eikehouten bibliotheekstrap in eikenhout. Gebeitst houten bibliotheektrap - h. Kies voor ronde of rechthoekige treden of houten treden.


Bibliotheekladders van Market zijn functioneel, stijlvol en veilig. Houten trap kunnen wij special voor u op maat maken voor een zeer goedkope prijs. Deze trap kan gewoon als bouwpakket trap geleverd worden. MWE losse bibliotheektrap.


Sporten standaard rond ø20mm of vierkant 20mm. Wat zijn doe het zelf trappen.

Het woord zegt het al, doe het zelf trappen. Dient vast gezet te worden. Eventueel transport of bezorging alleen door u zelf te regelen via b. Welkom op de website van Linde TrappenLinde Trappen is een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het maken van houten trappen. Alle vormen en modellen kunnen door.


Recent een nieuwe bestelbus gekocht voor mijn interieur-inspanningen. Al jaren rijd ik rond met een huishoudtrapje achterin, waarom geen self-made houten trap?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.