maandag 5 augustus 2019

Isolatie radiator

Voorkom energieverlies en bespaar direct geld. Bestel het nu gemakkelijk online! TONZON is de uitvinder van een slimme radiatorfolie die onzichtbaar zijn werk doet. Deze folie wordt niet op de muur maar op de radiator zelf geplakt. Isoleer muren achter radiatoren en reduceer zo direct warmteverlies, dit kan snel en gemakkelijk met onze radiator isolatie panelen op aluminiumfolie basis.


Een radiator geeft ook aan de achterkant warmte af.

Zeker bij een niet-geïsoleerde borstwering gaat dan veel warmte verloren. Dat is niet alleen zonde van de energie. De isolatie platen met een.


Veel mensen willen de isolatie achter de radiatoren in hun huis verbeteren. Achter de radiator gaat er dus heel wat warmte verloren via de buitenmuur. Door een radiatorfolie aan te brengen. Dit materiaal zorgt ervoor dat de isolatie een reflecterende en thermische laag krijgt. Radiatorfolie is een snelle en goedkope manier om geld en energie te besparen.


Het voorkomt dat je veel warmte verliest via je muur of raam.

Duurzaamheid en Klimaat: Ben op het moment bezig om een nieuwe CV-installatie te bouwen. Isolatie bestel je in onze webshop. Bekijk nu ons uitgebreide assortiment Radiatoren.


Jij bepaalt hoe je betaalt! Het kost veel energie om uw huis in de winter goed te verwarmen. De radiatoren maken vaak overuren en toch moeten we de thermostaat. Woont u in een huis waar de isolatie wel goed is, dan bespaart u nog steeds de helft hiervan.


Veel radiatoren staan of hangen vaak voor een buitenmuur, waardoor je direct een deel van de warmte verliest. Met radiatorfolie kun je dit voorkomen en. Verminder het warmteverlies achter je radiator dankzij deze reflecterende radiatorfolie van Fraunhofer. De folie kaatst de warmte terug, waardoor jij bespaart op je.


Bekijk alle producten binnen de categorie Radiator. Selecteer een vestiging bij jou in de buurt om de actuele openingstijden, het specifieke assortiment en de. Je kunt radiatorfolie zowel tegen de gevel als tegen de radiator bevestigen.


Ontdek onze unieke collectie. Voor 23:bestel is morgen thuis!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.