dinsdag 20 augustus 2019

Isolatieplaten pir

PIR isolatieplaten lenen zich perfect om op maat te maken en te verlijmen. Zo verlijmen wij PIR platen met gips, OSB, underlayment of Fermacell. Hier ontdek je de voor- en nadelen en de prijs van dit isolatiemateriaal. Er is een Therma isolatieplaat voor iedere toepassing in een gebouw.


B-keus PIR -isolatie heeft de eigenschappen van PIR , maar geen garantie.

Wel kwaliteit, maar een veel voordeligere prijs. Bestel eenvoudig en snel online! Op dit moment hebben we een ruime voorraad met verschillende maten van Unilin, Kooltherm, PIR OSB e. PUR-platen, polystyreen, EPS, glaswol en rotswol platen en zoveel meer. Vind pir isolatieplaten op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel. PIR is een afkorting van polyisocyanuraat. Het is een kunststof die speciaal bedoeld is voor isolatie en vooral bekend staan als geelwitte platen.

Pir isolatieplaten in bulk uitvoering. Alles voor goede isolatie bij Dakenshop. Eenvoudig online bestellen. PIR heeft een hogere isolatiewaarde en een grotere brandveilighei voornamelijk. Zoals glaswol, pir isolatie, steenwol en geïsoleerde dakplaten.


PIR (polyisocyanuraat) is een kunststof die specifiek voor isolatie is ontwikkeld. PIR - isolatieplaten zijn te herkennen aan de geelwitte kleur. Merken als Recticel, Dupanel, Styrisol en Rockwool hebben wij.


Losse platen en pakken isolatie. Kingspan Therma TTFM Afschot Dakplaat is een PIR hardschuim isolatieplaat met vezelvrije kern, aan twee zijden voorzien van een alu meerlagen complex. Bekijk, vergelijk en koop dakisolatie, geluidsisolatie, vloerisolatie en isolatieplaten. PIR of polyisocyanuraat is een kunststof die specifiek voor isolatie wordt gemaakt. Het is een verdere ontwikkeling van PUR, de gele, groene of blauwe platen die.


Snel en voordelig isolatieplaten en overige isolatiemateriaal bestellen. Breed assortiment en ruime voorraad. De laatste jaren is PIR -dakisolatie opnieuw erg populair voor het isoleren van de zolder, hellende daken en zelfs het plat dak.

Vind hier prijzen en info. Isolatie voor alle toepassingen. Koop isolatie materiaal online. Glaswol, Steenwol, PIR , PUR en EPS geschikt voor vloerisolatie en spouwmuur isolatie. PUR en PIR zijn ideaal om je woning mee te isoleren.


Het kan veilig worden toegepast. Kies voor een gecertificeerd bedrijf via Houhetwarm!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.