vrijdag 23 augustus 2019

Isolatieplaten pur

PUR isolatieplaten worden vaak gebruikt bij het isoleren van de woning. Ze zijn drukvast en hebben een hoge isolatiewaarde. Info en prijzen vind je hier.


PUR -platen, polystyreen, EPS, glaswol en rotswol platen en zoveel meer. Wij hebben een selectie gemaakt van de veel voorkomende. Isolatiemateriaal voor elke klus.

Merken als Recticel, Dupanel, Styrisol en Rockwool hebben wij. Losse platen en pakken isolatie. Het is een doorontwikkeling van PUR en kent een veel hogere isolatiewaarde. PIR isolatieplaten lenen zich perfect om op maat te maken en te verlijmen. PUR en PIR zijn ideaal om je woning mee te isoleren.


Het kan veilig worden toegepast. Kies voor een gecertificeerd bedrijf via Houhetwarm! Bekijk ons aanbod en contatceer ons om meer informatie en prijslijsten.


Wij bieden ook tal van andere isolatieproducten.

PUR - isolatieplaten worden zowel bij een plat dak als hellend dak gebruikt. Bij een hellend vlak worden de platen niet tussen,. De platen bevatten een kliksysteem zodat de platen goed afgesloten worden,.


Er wordt een onderscheid gemaakt tussen snel werkend pur schuim, wat goed voor vloer- en kruipruimte isolatie gebruikt kan worden en traag werkend pur ,. Pir isolatieplaten in bulk uitvoering. Alles voor goede isolatie bij Dakenshop. PIR heeft een hogere isolatiewaarde en een grotere brandveilighei voornamelijk. Ontdek hier alles over pur als isolatiemateriaal.


Voor- en nadelen, toepassingen en isolatiewaarden van purschuim en pur isolatieplaten. Je wilt op de vloer isolatieplaten (EPS, PUR , PIR) te bevestigen. Wat zijn de voordelen en nadelen hiervan? Lees alles over isolatieplaten via GreenHome. Bekijk, vergelijk en koop dakisolatie, geluidsisolatie, vloerisolatie en isolatieplaten.


Vraag hier een offerte voor het plaatsen van isolatieplaten. Met gespoten PUR schuim kan het dak op een erg nauwkeurige manier geïsoleerd worden. De keuze die je maakt zal afhangen van je woning en je budget. Idealiter kies je voor een combinatie van isolatieplaten en PUR schuim.


Eenvoudig online bestellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.