dinsdag 27 augustus 2019

Isolatiewaarde glas

Ontdek onze unieke collectie. Voor 23:bestel is morgen thuis! Dan zijn er een paar manieren waarmee je de isolatiewaarde van enkel glas kunt verbeteren: voorzetramen,. U-waarde Het is belangrijk om warmteverlies door beglazing te beperken. De isolatiewaarde van glas wordt weergegeven met de U waarde.


Dit is de hoeveelheid warmte die.

De U-waarde glas is de isolatiewaarde van glas. Een lage U-waarde glas bespaart het meest. Vergelijk dubbel glas op de U-waarde. Triple glas Tenslotte is er nog. De U waarde is de hoeveelheid warmte die door de beglazing verloren gaat.


Lees hier meer over de U waarde van. Hoogrendements glas (HR glas ) wint steeds meer aan populairiteit onder huizenbezitters. U-waarde: hoe kleiner de U-waarde, hoe beter de isolatie.


Bij enkelglas zal de vochtige warme lucht binnenshuis aan het glas afkoelen en als de temperatuur daalt tot onder het dauwpunt zal condensatie op de ruit.

Er zijn verschillende manieren om uw ramen te isoleren. De kosten van isolatieglas zijn afhankelijk van het soort glas dat gebruikt wordt en hoe hoog de isolatiewaarde van het isolatieglas is. Het warmteverlies door een ruit wordt uitgedrukt in de U-waarde. Dit bekent dus hoe lager de U-waarde, hoe hoger de isolerende werking van het glas.


Info over isolatiewaarde glas. Resultaten van zoekmachines! Om verschillen in isolatiewaarde aan te geven wordt een onderscheid gemaakt in HR,. JLM Glas is de specialist op het gebied van isolatieglas in Nederland.


Wij beschikken in het land over diverse locaties waar u de mogelijkheid hebt om het bestelde glas zelf af te halen. Maar dat is, zoals al eerder gezeg appels met peren vergelijken. Het isolatievermogen van materiaal wordt uitgedrukt in de R-waarde, zoals bij dubbel glas , maar ook bij vloeren,. Hoe goed een isolatiemateriaal isoleert is te zien aan de isolatiewaarde.


Deze waarde kan je helpen kiezen voor het juiste isolatiemateriaal. Er is speciaal glas voor monumenten. Met isolatie plaatsen kan je heel wat uitsparen. De laatste jaren kiezen heel wat mensen voor superisolerend glas of hoogrendementsglas. Maar haalt de meerprijs een interessant rendement?


Welk type HR glas sluit het best aan op uw wensen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.