dinsdag 13 augustus 2019

Oliefris combireiniger

Oliefris combireiniger

Snelle leveringverzending! Indien u niet weet waarmee uw vloer is behandeld kunt u. Al meer dan jaar adviseur voor de professionele parketlegger. Vloeren hebben veel te verduren. Daarom is verzorging en onderhoud. Weet u niet wat voor olie er is gebruikt op uw.


Oliefris combireiniger

OlieFris Combireiniger Dit product is voor Olie n Hardwachs vloeren. Oliefris voor het juiste onderhoud. Het klapframe schuift eenvoudig in de speciale envelop opening. Na reiniging met dit onderhoudsmiddel zal er geen waas of. Hier vind je alle prijzen van Nederland die we voor u online gevonden hebben.


Altijd verdelen met de piccopad (los leverbaar) om de. Sterk geconcentreerd reinigingsmiddel voor houten vloeren. Bij ons vindt u een uniek. Een houten vloer afgewerkt met olie voelt fijn. Welk onderhoud vraagt mijn geoliede houten vloer ? Floorservice - Dumby - De Parketman.


Oliefris combireiniger

Onderhoudsproducten voor met Olie behandeld parket, Op deze pagina vindt u alle onderhoudsproducten voor met Olie behandelde vloeren van diverse merken. Bekijk de openingstijden en informatie. FloorWoo leverancier en specialist van traditionele parketvloeren, laminaat, lamelparket, duovloeren, bamboevloeren, kurkvloeren, kurklaminaat en plankenvloeren.


Staat net als Renotec Duo bekend als probleemoplosser: tiny.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.