vrijdag 30 augustus 2019

Sunvas doek

Eigenschappen van Sunvas -doeken. Conventionele polyesters leiden onder de UV-straling van de zon. Daarom waren de acrylstoffen onder de zonweringsproducenten tot. Een modern zonweringdoek vervaardigt uithightech-polyestergarens met uitstekende vormherstellende eigenschappen, extreem lichtechte,.


Het nieuwe polyester doek van Swela.

Door de nieuwste nanotechnologie vuil- en waterafstotend. Standaard wordt ongeveer van onze zonwering uitgevoerd met Swela Sunvas of Swela Sunsilk doek. Ook hier kiest Otra Vez voor top kwaliteit. Uw bestelling wordt keurig op maat gemaakt en alle randen worden netjes afgewerkt zodat u het vervangende doek voor uw.


U kan een keuze maken uit de gehele collectie Sunvas effen of streepdoeken (met uitzondering van de sunsilk collectie). Eenvoudig en snel zelf uw doek bestellen. Bovendien verlenen ze de schaduw een gekleurde tint, afhankelijk van de zonwering stof die u kiest.

Het zonwering doek Swela sunsilk SNC (Schmitz Nano Clean). Is het doek van uw zonnescherm aan vervanging toe? Kies een op maat gemaakt zonweringdoek en monteer het eenvoudig zelf! Acryldoek van Dickson, Sattler en Tibelly. Sunvas-doek van Swela … aan jou de keuze.


Al onze doeken zijn van eersteklas kwaliteit, geweven uit 100. Voor de doekkleur heeft u keuze uit de collecties van Swela Sunvas , Dickson, Tibelly. Zonweringsdoeken vervangen? Doek voor zonwering en zonnescherm op maat. Geef de maten op en bestel online!


Daarnaast vertoond “ Sunvas ”prachtige briljante kleuren die tot op. In zeildoekoptiek, met een zachte, fluwelige grip sunsilk Het gladde hightech- doek is extreem vormbestendig en heeft een zelfreinigend effect bij regen. Doekcollectie Markiezen Holland heeft een ruime doekcollectie. Alle doekcollecties zijn leverbaar. U kunt uw doek uitkiezen bij Docril, Sunsilk, Dickson, Sunvas en Swela.


Doek bepaalt in belangrijke mate aanzien zonwering aangekleed gaat uit!

Of mensen nu naar de kerk gaan, op familiebezoek, naar een concert of theatervoorstelling, uit. Alle stoffen zijn waterafstotend en weersbestendig. Sunvas zonweringsdoek is gemaakt van polyester met linnen effect.


Ondanks het feit dat een consument niet elke.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.