dinsdag 6 augustus 2019

Traptreden renovatie

Gratis en Vrijblijvend Offertes Vergelijken. Bovendien is renovatie met eiken of laminaat overzettreden voor de doe het zelf een haalbare klus. Doe het zelf traptreden topkwaliteit. De renovatie compleet maken?


Is jouw trap toe aan een complete renovatie ? Bij GAMMA kun je terecht voor elke soort traprenovatie, voor traptreden en overzettreden.

Je hoeft de deur niet uit voor je nieuwe traptreden , want we bezorgen ze netjes bij je thuis. Wil je graag tips over het renoveren van de trap? Wilt u bij bredere trapdelen het lamelparket uit deel hebben dan is dat mogelijk, wij zullen voor u een op maat gemaakte offerte maken.


Het stootbord kan met wit. Trapcare stalen trap renovatie. Wij zijn gespecialiseerd in het renoveren van spiltrappen, wenteltrappen en iedere andere trap.


Deze overzetlagen plaats je over de traptreden heen en zie je alle onvolkomenheden van je oude trap niet meer. Je trap krijgt gelijk een hele nieuwe look.

Geschikt voor traptrede 4mm eiken toplaag. Enkele overzettrede nu zeer scherp geprijsd! Binnen één dag een prachtige nieuwe trap? Ontvang direct GRATIS de beste offerte! Hierdoor kan Upstairs niet alleen de beste kwaliteit garanderen, maar ook exclusiviteit.


Je kunt voor een traprenovatie inclusief de vervanging van traptreden kiezen. Dit kan om alle treden gaan, wanneer de gehele trap aan een renovatie toe is. De trap renoveren geeft je hal een nieuw uiterlijk en scheelt de hogere uitgave van een nieuwe trap.


In werkdag worden alle traptreden geplaatst en de stootborden. De onderlat heeft normaliter dezelfde kleur als de traptreden. Houten traprenovatie in een dag! Is je trap toe aan een opknapbeurt? Deze kan je mooi renoveren met laminaat.


Maak uw hal en trap sfeervol met ledverlichting in de traptreden of leuning. Daarbij worden de oude traptreden door uw PORTAS-vakbedrijf bekleed met nieuwe treden op maat. Uw trap blijft tijdens de gehele renovatie beloopbaar en wanden,.


Wil jij een traprenovatie in dag?

Net zoals de vloer, wordt er ook intensief gebruik gemaakt van de trap in huis. Deze is daarom wel eens toe aan een renovatie. Elke renovatie of groot onderhoudsproject heeft een impact op de bewoners.


Traprenovatie en trapbekleding.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.