dinsdag 3 september 2019

Hor magneetsluiting

Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Horren van alle merken op beslist. Torresol Deurhor Magneetgordijn.


Kies voor een nieuwe, effectieve oplossing tegen vliegend ongedierte! Standaard verkrijgbaar in de. De nieuwste ontwikkeling binnen lamellenhorren is de magneethor.

U kunt zonder extra handelingen door de hor heen lopen. Met behulp van de magneetstrips valt de hor. Met de Pro plus deurhor met magneetsluiting hou je eenvoudig insecten en ander ongedierte buiten de deur.


Deze deurhor sluit vanzelf dankzij de magneetsluiting. Hor sluit zichzelf weer keurig direct achter je wanneer je er doorheen gelopen bent. Je huisdieren kunnen ook zelf naar binnen en naar buiten.


Welkom bij Ki-tec, specialisten in vliegengordijnen en raamhorren die werken. Ki-tec zelfsluitende magnetische vliegengordijnen en Ki-tec raamhorren kenmerken zich.

Aangezien de magneetsluiting maar een beperkt gewicht kan houden, kunt u deze oplossing uitsluitend voor horramen gebruiken. Het populaire merk Bruynzeel heeft voor elke deur of raam een geschikte hor. Wij hebben een schuif hor in de tuindeur, erfenis van de vorige bewoners.


Het geheim is het duurzame nylon gaas dat de insecten buiten houdt middels magneetsluitingen zonder het milieu te belasten. Hor met magneet voor in de. Dat kan met een goede hor voor je raam of deur.


Bij Praxis vind je verschillende hordeuren en raamhorren, ook speciale horren voor je dakraam,. Ook voor dubbele deuren, tuindeuren, afwijkende deuren met grotere afstanden en vliegengordijnen in de vorm van een hor voor schuifpui. Door de magneetsluiting sluit deze hor automatisch en jij loopt met gemak naar binnen of buiten.


Handig bijvoorbeeld als je een dienblad vol ijskoude drankjes vasthebt. Met Bruynzeel horren bent u altijd verzekerd van een goed passende hor , die in allerlei afmetingen - veelal op maat - te leveren is. Een hor is handig op uw deur naar de tuin. Met name in de zomer wilt u frisse lucht in uw huis. Hier ook in huis en werkt ideaal!


Voor een paar euro gekocht bij Blokker(?). Bevestigen ging makkelijk, alleen. Dit perfect sluitend vliegengordijn met polyester lamellen heeft langs elke kant acht zelfsluitende magneten die zeer eenvoudig terug op zijn plaats vallen.

Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste prijs! Horgordijn Vliegengordijn Insectengordijn Deurgordijn Dit vliegengordijn heeft mooie hor lamellen met fleurige gekleurde strepen. Het deurgordijn heeft brede.


Weet u niet welke hor u moet kiezen? Bescherm uw huis op een decoratieve en.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.