dinsdag 10 september 2019

Hor voordeur

Belisol, ofwel uw deuren op maat van Nederlands maatwerk. Ontdek onze beloften aan u. Kies zorgeloos kozijnen en deuren. Een vrijblijvende offerte op maat. Afgestemd op uw wensen en eisen!


Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels.

Horren van alle merken op beslist. Bekijk online het assortiment horren voor enkele deuren en vind een verkooppunt in de buurt. Kies voor een Bruynzeel hordeur met magnetische sluiting als je de hor. Een hor is een ideaal middel om insecten buiten de deur te houden ook al heb je de deur wagenwijd open staan. De beestjes kunnen niet naar.


De plisse hordeur prijzen ziet u terwijl u de hor voor deur samenstelt. Hieronder in de tabel ziet u ook al een indicatie. U kiest voor de kwaliteit en het comfort van een Hamstra- hor ?

Benader dan eerst uw verkooppunt! Vul hiernaast uw postcode of plaats in. Als u voor een aangenamer.


Speciaal voor alle kunststof kozijnen bieden wij horren om het (vliegend) ongedierte buiten de deur te houden. Zonder boren en schroeven te plaatsen. Voordeuren moeten één geheel zijn met het huis.


Een voordeur wordt dat door de juiste combinatie van het model, de kleur, het glas en stijlvol deurbeslag. Houd wel even rekening met het soort raam waarvoor je op zoek bent naar een hor. Voor een draaikiepraam heb je. De hor wordt op de juiste hoogte gelever. Kunststof kozijnen – voordeur ;. Omdat de hor blijft zitten, en niet zoals een rolhor naar beneden of opzij geschoven hoeft te worden,.


Met het nieuwe Transpatec gaas lijkt het wel of er geen hor in uw raam zit, zo doorzichtig is dit gaas. De rolhor kan zowel binnen als buiten gemonteerd worden en is geschikt voor bijna elk type deur. Metalen veerclips zorgen ervoor dat uw kozijn niet wordt beschadigd en dat de hor uitneembaar blijft.


Hor openslaande deuren Plisse horren. Wil je een hor voor de buitendeur om de insecten buiten te houden?

Deze hordeur van horgaas rol je uit en rolt automatisch weer in. De horren van Creon houden op een diervriendelijke manier de insecten tegen, waardoor u geen last heeft van ongedierte in uw woning.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.