donderdag 12 september 2019

Horizontale roldeur

Een roldeur naar uw behoeften? Persoonlijk is onze basis! Neem vrijblijvend contact op! Veiligheid is van ongekend belang. Vergelijk ruim 5archiefkasten!

Archiefkasten nu al vanaf €166. Uitstekende roldeurkast met horizontale , brandvertragende kunststof lamellen en metalen ombouw. Leverbaar in standaard kleuren. Als ze al bestaan van die lengte. De roldeur wordt niet heel erg vaak geplaatst maar verdient zeker een vermelding.


Word servicepartner Inloggen. De PP-kast (met brandvertragende polypropyleen lamellen) biedt u optimale opbergmogelijkheden door de horizontale roldeuren. Hierdoor heeft u meer ruimte waardoor u.

Daarnaast oogt een verticale garagedeur vrijwel naadloos en is deze op dezelfde manier te openen als andere (gewone, horizontaal geprofileerde) sectionaaldeuren. Op elke legplank kunt u in plaats van maar. Een betrouwbare en functionele deur om uw bedrijfsruimte te beschermen tegen onbevoegden en weersinvloeden. Vraag vrijblijvend een offerte aan! Mis niks van onze exclusieve kortingsacties en pak uw voordeel!


Meer ruimte dan kasten met dezelfde buitenmaat met verticale roldeuren ! Binnenzijde garagedeur: stucco geprofileerd. Zo heeft hebben de archiefkasten van Steelcase mooie transparante handgrepen op de roldeuren en het iconische. PP horizontale roldeurkast is voorzien van brandvertragende polypropyleen lamellen. Alpha deuren Nederland opent mogelijkheden. L-profilering Een hoge (L arge) horizontale belijning (ca.


5mm). Oprolbaar hekwerk, opgebouwd uit horizontaal liggende, verzinkt stalen buizen, onderling verbonden met verzinkt stalen, scharnierende schakels. Roldeur geïsoleerd aluminium mm.


Bent u op zoek naar een roldeur ? De gebruikte roldeurkasten van Albeka zijn nog in zeer goede staat en u merkt het verschil niet met een nieuwe roldeurkast. Wij leveren uitsluitend kwaliteit van. De Novorol is een ideale oplossing in situaties waarbij horizontale looprails niet wenselijk zijn of niet gemonteerd kunnen worden.

Garage roldeuren van Novoferm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.