woensdag 18 september 2019

Houten boomstam

Maak een keuze in het menu om de soorten boomstamtafels te bekijken! Ze zijn er in alle soorten en maten - Wij leveren ook Maatwerk- Salontafels - Bijzettafels. Boomstamtafels allerlei vormen en maten Steigerhout maatwerk Schapenvachten biologisch Labelwoonitems Polyvine Vernis voor Houtbescherming.


De boomstam zonder bast van Houthandel Bos is te gebruiken als bijzettafel, nachtkastje, kruk of zelfs als onderstel voor een klein tafelblad. Voor 22:bestel morgen in huis! Houten krabpaal met plateaus.

Handgemaakt van boomstammen en steigerhout. Boomstamtafels zijn onze specialiteit maar wij maken ook andere houten meubels zoals kasten, TV-meubels, salontafels, wandplanken,. Deze modellen worden nieuw.


Robuuste boomstamtafels va 3euro per meter. Tafelblad van meter naturel kost dan 698. Boomschijven, houten schijven, onderborden, onderzetters.


Boomstam bijzettafel stamhout boomschijven boomstam krukje Nieuwe voorraad boomstammen en boomschijven. Boomstam tafelblad Stamhout.

Haal de natuur in huis en geef je interieur een upgrade! Wilt u een houten stamtafel kopen? De grillige vormen van houten boomstam tafels zijn de laatste jaren behoorlijk in trek. De schijfjes zijn niet geschuurd maar wel rechts en gelijkmatig.


Bent u op zoek naar een boomstam hanglamp, boomstam vloerlamp of andere houten lamp? Zoekt u bijzondere exclusieve meubels? Bij ons vindt u unieke houten Lampen en. We nemen aan dat we eigenlijk niet meer uit hoeven te leggen hoe het verven van een houten boomstam in zijn werk gaat.


Schuur de boomstam eerst,. Zaagfabriek levert boomstam wandplanken met blinde montage aan de muur. Op zoek naar zwevende boomstam wandplanken of boekenplanken? Uw boomstamtafel specialist!


Met de passie van een vakgek maken wij uw boomstamtafel naar wens. En ook andere houten meubels op maat. Een van die leuke woonideeën is toch wel de houten bijzettafel- boomstam.


Een natuurlijk tintje in je huis brengt al gauw wat meer leven in de brouwerij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.