woensdag 25 september 2019

Houten bungalow

Boek nu op ons sterren park! Elke woning is als een maatpak voor de bewoners, passend bij de omgeving. De indeling en architectuur is vrij. De afwisseling van houten delen, gestuucte wanden.


Ditzelfde geldt voor het dak!

Voor velen een drooeen bungalow laten bouwen. Een bungalow bouwen is goedkoper dan een huis bouwen. Bij Huisje van Hout bestaat tevens de mogelijkheid het bouwpakket van uw huis te laten monteren. Bungalows op camping Steiner in Zuid-Tirool. Kijkt u eens naar onze comfortabele houten bungalows.


Behalve kleine bungalows voor personen hebben we ook grotere. Een prefab bungalow is de ideale oplossing om snel uw droomhuis te laten bouwen. Het enige wat u nodig heeft is een stuk grond.

Als u op zoek bent naar een tweede woning als vakantiewoning, dan is een prefab bungalow een leuke oplossing. U kunt hiermee betaalbaar een tweede. Excellent Dubbelwandig 1mm Jaar Garantie.


Op zoek naar een houten chalet? Wij bouwen uw vakantiewoning, houten mantelzorgwoning of gastenverblijf in de tuin! Bekijk hier de mogelijkheden! Met jaar ervaring, oprechte beoordelingen en een ruim aanbod aan vakantieparken en huisjes in Houten vindt u bij ons de beste en goedkoopste bungalowparken in Houten.


We hebben koopwoningen voor je zoekopdracht houten bungalow , met prijzen vanaf € 245. Als u van plan bent een bungalow te laten bouwen gelijkvloers of met meerdere verdiepingen dan wilt u ook weten wat de prijzen hiervan zijn. De enige chaletbungalow midden op het park.


Ideaal als u op vakantie gaat met kampeerders. Een houten chalet heeft nogal veel andere benamingen zoals een recreatiewoning, vakantiewoning, vakantiehuisje, luxe tuinhuis, etc. Iedere houten chalets op onze site. Kijk dan eens op onze website en laat u informeren over de mogelijkheden.


Vraag GRATIS en VRIJBLIJVEND offertes aan! Kom EENVOUDIG en SNEL in contact met goed beoordeelde aannemers uit uw regio voor houten bungalow. Het houten huis is een moderne, gelijkvloerse, riante houten bungalow.

De woonkamer is bijzonder ruim maar toch gezellig en behaaglijk. Wij zijn intermediair tussen u als klant en diverse bedrijven en fabrikanten van houten woningen of bijzondere bouwmethoden. Hier heeft u alle vrijheid.


Typerend voor de bungalow zijn de vloeiende overgangen en spannende bouwvormen. Open en uitnodigend daar waar u uw gasten ontvangt, terug. Een zelfbouw materiaal pakket voor een houten woning in Eastern White Pine al vanaf € 40.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.