vrijdag 27 september 2019

Houten hapjesplank

Wij graveren een houten plank, snijplank of hapjesplank met tekst, naam, logo of eigen ontwerp. Kies een template en maak deze persoonlijk. Bekijk hier onze hippe eikenhouten hapjesplanken. Ze worden met de hand gemaakt en hebben het Food Safe keurmerk.


Wij hebben weer mooie nieuwe producten toegevoegd op onze website!

De mooiste en grootste keuze in houten snijplanken vindt u bij Tapasplanken. Olijfhout besteld u bij ons, of u nu een hapjesplank , tapasplank, snijplank, hapjesschaal of prachtige houten onderzetters zoekt, hier vind u het. HAPJES-PLANK De verrassende proeverij oplossing op uw eigen locatie. Van verjaardagsfeest tot babyshower en van bedrijfsopening tot personeelsfeest. Vele aanbiedingen bij bol.


Gratis retourneren dagen. Handmade Hout siert uw tafel en maakt indruk op uw gasten.

Met deze plank kun je absoluut voor de dag komen, ook als cadeau! Deze hapjesplank met uw bedrijfslogo kan een mooi geschenk zijn voor bijzondere klanten of. Een hapjesplank kopen doe je bij De Hapjesplank ! Onze hippe planken zijn met de hand gemaakt van robuust eikenhout.


Wat is de beste olie om je houten snijplank te onderhouden? Verleng de levensduur van je houten snijplank. Maar welke olie gebruik je dan?


Serveer jouw gerecht op een houten plank in plaats van een bord. Gasten zullen verbaasd zijn voordat ze een hap hebben genomen. Op zoek naar een sfeervolle hapjesplank ? Dan bent u bij Houtsmederij aan het juiste adres. Unieke houten hapjesplank. Mooie houten planken van steigerhout of beukenhout.


Te gebruiken als broodplank, borrelplank, hapjesplank , tapas-plank, high-tea plank enz. Hapjesplank van hout met handgreep en touw. Stoere hapjesplank of snijplank van mangohout, ca 51x25cm €350.

Voor een écht persoonlijk cadeau kunt je een houten snijplank graveren met een ontwerp dat je zelf eenvoudig maakt via de personalizer. Houten hapjesplank rond met handgreep en touw.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.