woensdag 4 september 2019

Isolatiewaarde pir

Het grootste voordeel van PIR is de isolatiewaarde. Door de lage lamdawaarde bereikt u al snel een hoge rd-waarde. Dit betekent ook dat u minder.


PIR isolatieplaten kunnen op vele manieren toegepast worden bij isolatiewerken. Hier ontdek je de voor- en nadelen en de prijs van dit isolatiemateriaal.

PIR verschilt van PUR door een hogere isolatiewaarde en een grotere brandveilighei vooral op het gebied van ontwikkeling van rookgassen. Voordelen en nadelen van PIR -dakisolatie. Naast de betere isolatiewaarde zijn er nog enkele kenmerken waar je rekening mee dient te houden. Net zoals bij elke andere.


Het is een hardschuim isolatieplaat, 2-zijdig voorzien van alucraft, alu. PIR -isolatie is een kunststof isolatiesoort die een hoge isolatiewaarde kent bij een minimale dikte. PIR platen zijn eenvoudig te plaatsen en kunnen onderling.


PUR en PIR zijn ideaal om je woning mee te isoleren.

Het kan veilig worden toegepast. Kies voor een gecertificeerd bedrijf via Houhetwarm! Ruimtebesparen licht en met een hoge isolatiewaarde. De PIR -isolatie platen die u bij goedkoopisolatiemateriaal.


De isolatiewaarde van PIR dakplaten ligt hoger dan van de Pur isolatieplaten. Hierdoor kunt u met minimale dikte al een hoog rendement behalen. Er is een Therma isolatieplaat voor iedere toepassing in een gebouw.


De platen hebben een betere isolatiewaarde dan de variant in schuim. PIR heeft een erg hoge isolatiewaarde en neemt geen vocht op. Daarnaast is het brandveiliger dan PUR. Nadelen van het isoleren met PIR zijn dat er in tegenstelling.


De ALU isolatieplaat is een 1 CFK’s, HCFK’s of HFK’s -vrije plaat met een kern uit hard polyisocyanuraat schuim ( PIR ), bekleed aan beide zijden met. Info over pir isolatiewaarde rc. Resultaten van zoekmachines! Binnen de bouw zijn er verschillende soorten isolatiewaarden die gemeten kunnen worden.


Afhankelijk van de waarde wordt een ander deel van de woning. Pir isolatieplaten in bulk uitvoering.

Alles voor goede isolatie bij Dakenshop. Het voordeel van deze platen is dat ze een hoge isolatiewaarde hebben. Een dunne plaat geeft dus al een hoge isolatiewaarde.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.