woensdag 4 september 2019

Krukje wol

Binnen of Buitenlampen LED. Bel ons voor al uw vragen. Grootste assortiment krukje. Gratis verzending vanaf € 30! Bekijk De Beste Aanbieding!

Altijd De Laagste Prijzen. De collectie bestaat uit handgemaakte krukjes met wol gemaakt van snoei- en afvalhout en bekleed met wol. De zitting van krukje Slenna van La Forma ziet er net uit als een schaapje en is ook net zo zacht.


Ben je ook zo weg van de dierenkrukjes van Anja Toonen? In haar nieuwe boeken Dierenkruk haken gebruikt ze deze krukjes. De in het boek dierenkruk haken gebruikte garens zijn Alafosslopi pure wol Iceland en Scheepjeswol Panda voor de pluizige vacht. Wij gebruiken de kindvriendelijke cotton van Annel aan zeer scherpe prijzen.


Bestel gemakkelijk online bij Wolplein.

Krukjes met wol van Hollandse schapen. De leukste en voordeligste krukjes vind je bij Kwantum. Super blij mee, nu snel een keer wol kopen. Rocaflor krukje wol grijs met hout. Dit handgemaakte grijze krukje met vier houten poten is uniek en een echte blikvanger in huis.


De combinatie van vorm en materiaal. Voor de onderkant wordt wol gebruikt van het bergschaap en geen merino wol daar het merino schaap vaak een slecht leven. Houten krukje geschikt voor de boeken dierenkruk haken deel en deel van Anja Toomen. Een krukje is ontzettend praktisch!


Om het makkelijk te maken hebben wij de spulletjes voor de mooiste krukken vast in een pakket bij elkaar. De zomer houdt nog even aan, maar wij verheugen ons stiekem al een beetje op de herfst met dit heerlijk warme, gebreide krukje. Het boek, waar meteen deel én deel van verscheen, staat vol met superleuke dieren om een krukje mee op te vrolijken. Mocht je liever niet met wol werken,.


Zacht, warm en aaibaar dat is deze Dutch Design Chair van wol. Je moet de neiging onderdrukken deze kruk de hele tijd aan te raken zo echt lijkt hij, alsof oma hem. Er wordt uiteraard niet zomaar een stof gebruikt, maar mooie doorgestikte stoffen.

Functionele krukjes zijn het met wol of katoen, uitgekiende kleuren en puur hout. Action, krukjes ,adriafil, candy wol ,Marl wool, zeeman, Candy wol Peacockblue nr. Ook dit krukje is weer een leuke toevoeging op jouw interieur.


Lekker met de benen omhoog op deze kruk om. Patroon wordt verzonden in PDF bestan dit kan werkdagen duren. Leuk om te doen en alle kleuren wol zijn mogelijk.


Decoreer je huis met krukjes , of gebruik ze als zitplek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.