maandag 30 september 2019

Laminaat poetsen

Laminaat al vanaf €per m2. Hoge kwaliteit laminaatvloeren. Te weinig Tijd om te Solliciteren? Vind Alle Vacatures in Nederland op Adzuna! Poetsen is dan de boodschap.

Hoe kun je dat het beste doen? Hierbij de gouden tip die al jaren werkt voor een laminaatvloer schoonmaken! Agressieve schoonmaakmiddelen kunnen echter strepen achterlaten of het laminaat beschadigen. De vloer moet regelmatig op een normale manier.


Carpetright geeft u graag het beste laminaat advies hierover. Gebruik voor deze schoonmaakklus een vochtige (maar zéker geen natte) dweil of doek. Té nat poetsen van onze laminaat geeft geen schitterend poetsresultaat,.


De gouden regels voor het schoonmaken van laminaat.

Quick-Step laminaatvloeren mag je droog of vochtig schoonmaken, maar gebruik niet overvloedig water. Handige tips waarmee je makkelijk laminaat schoonmaakt en ook wat je niet moet doen voor een mooie glanzende en schone laminaatvloer. Alles over het onderhoud laminaat. Onderhoud Quick step laminaat en onderhoud van Balterio laminaat en kronotex onderhoud. Waarschijnlijk moet je je laminaat toch eens in de intensieve reiniger.


Ik gebruik ook Pledge en net voordat het helemaal is opgedroogd poets ik het op met een. Nadat het laminaat is schoongemaakt kunt u ervoor kiezen om met een warme zachte doek het laminaat op te poetsen zodat het nog extra gaat. Een laminaatvloer is heel onderhoudsvriendelijk.


Verschillende manieren om laminaatvloeren te reinigen. Krassen op uw laminaat verdwijnen wanneer u deze in smeert met olijfolie. Even een paar minuten laten intrekken, de vloer dweilen en weg zijn de krassen. Ik werk gemiddeld uur per dag, dus als ik thuis ben is het vaak ff snel snel in het huishouden!


Nu is mijn laminaat aan een dweil beurt toe! Er zijn heel wat specifieke onderhoudsproducten verkrijgbaar in de handel. Ze zorgen voor een blinkend effect maar onderhouden of beschermen het laminaat.


Hier vind je vijf tips om de levensduur van je laminaatvloer te verlengen. Het schoonmaken en onderhouden van een pvc-vloer is eenvoudig met onze schoonmaak- en onderhoudstips, Bekijk ze en zorg dat je vloer mooi blijft!

Dankzij het handige kliksysteem en aangepaste materialen, zoals een laminaatsnijder en een legset voor laminaat,. Mijn laminaat ziet er eigenlijk nooit dof. Schoonmaakmiddel maakt dan niet zoveel.


Voor de dagelijkse reiniging van laminaat heb je alleen een bezem of een stofzuiger nodig. Probeer vooral niet de vlek hardhandig weg te poetsen. Na ongeveer een half jaar gebruik van laminaat zijn de meest bezochte en gebruikte plekken herkenbaar aan doffe witte plekken door beschadiging.


Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.