donderdag 19 september 2019

Raamboom binnendraaiend

Dé specialist op het gebied van raambeslag. Bekijk ons ruime assortiment hier! Kwaliteit voor de beste prijs! Home Algemene voorwaarden Nieuws.


Raamboom binnendraaiend

Goede raamsluiting voorkomt dat uw ramen ongewenst open of dicht gaan. Binnendraaiend Binnendraaiend links. Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Product kenmerken Verfijn de resultaten door hiernaast op één of meer kenmerken te klikken. De sluiting, ook wel raamboom genoem. Koop nu uw raambomen bij DecoDeurbeslag.


Uitgebreid assortiment Topmerken Snelle levering Deskundig advies! Beveilig de plaatsen waar inbrekers vaak toeslaan. Ontneem hen de simpele entree met koevoet en schroevendraaier. Ook kan het slot geplaatst op binnendraaiende deuren.


Raamboom binnendraaiend

Hiervoor heeft u dan een speciale sluithaak nodig. Raamboom van Axa met afsluitbaar slot. Verzinkte sluithaak voor raamsluiting, geschikt voor naar binnendraaiende ramen en deuren.


Vele aanbiedingen bij bol. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in. Type binnendraaiend draaivalraam. Voorzien van draaivalsysteem (politie keurmerk) met raamboom en sleutel. Glaslatten van 17x15mm voor maximale.


Voor ramen op moeilijk bereikbare plekken kunt u ook een op afstand bedienbare raamopener plaatsen. Een bestelling kan afgehaald worden bij de balie van onze showroom aan de Marconistraat te Gouda. Ook kunt ook uw bestelling laten opsturen. Vlak model,opbouw, voor naar buiten- en binnendraaiende ramen.


Met nok voor kierstand en cil. Nemef raamboom staal gelakt. Losse haak tbv raamboom glans nikkel. Ten behoeve van naar binnendraaiend raam. Hoogte bevestigingsplaatje 60mm.


Raamboom binnendraaiend

Axa raamboom - voor naar binnendraaiend raam - links. Ander voordeel is de mogelijkheid de raamboom aan de bovenkant van het draairaam te plaatsen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.