woensdag 25 september 2019

Superquilt isolatie

Bespaar gemiddeld €5per jaar met spouwmuurisolatie. ISOLATIE bestel je in onze webshop. Isolatie en dampscherm in één. Met echte aluminium toplagen, hoge isolatiewaarde: R-waarde dak = m2.


Combineer je bijvoorbeeld PIR- isolatie met YBS SuperQuilt , dan klaar je de klus met 1mm totale dak dikte. Hotbox-tests bevestigen de hoge. YBS Superquilt meerlaagse reflectiefolie voor plat en hellend dak, wand- en vloerisolatie. SuperQuilt , the Best Performing Multifoil on the Market, is a flexible, easy to install, multilayer insulation offering tremendous thermal benefits.


Vaak als aanvulling op reeds bestaande isolatie uit het verleden. Ook als er vocht aanwezig is van oude lekkage kan dit dan opdrogen en uitdampen,. Voor isolatie van uw daken,.


Vloerisolatie en Kruipruimte isolatie nodig? Installatie van SuperQuilt en aanvullende isolatie moet altijd volgens de instructies van YBS , het certificaat en de vakregels worden gedaan. SFisolatiefolie van SuperFOIL is een lagen hoogwaardig isolatiefolie geschikt voor dakisolatie, vloer- en wandisolatie, houtskeletbouw en rietdekkers. Met onze Kooltherm isolatie vindt u voor iedere toepassing een uitstekende hardschuim isolatieplaat. Uw adres voor betaalbare en duurzame isolatie.


Alpine isolatie is ervaren en deskundig. Vraag nu een gratis adviesgesprek aan. Wij helpen u de juiste isolatie te kiezen, en geven u advies in het correct aanbrengen van de isolatie materiaal. Heeft u isolatiemateriaal nodig,. Je dak isoleren zorgt voor een energiebesparing van.


Info over de soorten dakisolatie met hun prijzen en isolatie methoden vind je hier. Vind isolatie op Marktplaats. De flexibele isolatie zorgt voor goede aansluitingen.


De ideale isolatie met een hoge isolatie waarde en je verwerkt het heel makkelijk zonder extra bescherm kleding. De isolatiewaarde zoals lambda-waarde, K-waarde, U-waarde of R-waarde van isolatie speelt een belangrijke. Ontdek er hier alles over. SFis een lagen hoogwaardig reflecterend en dampdichte isolatiefolie.


SFisolatiefolie is zeer geschikt voor Houtskeletbouw, Wand- en Dakisolatie. Funderingsbekisting en betonvloeren. SuperQuilt is Equivalent to 200mm of Glass Wool in a two layer Roof Application.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.