maandag 28 oktober 2019

Houtstapelbouw

Een houtstapelbouw woning bouwen? Download gratis onze brochure en ontvang prijzen. Wat is houtstapelbouw Bij houtstapelbouw worden vooraf met de hand bewerkte en gekeepte balken kruislings in elkaar gestapeld.


Op de wijze onstaan er door het. De wanden worden zonder zagen, schaven of spijkeren.

Andere benamingen die wel. Wilt u uw chalet niet alleen zelf ontwerpen, maar wilt u deze ook zelf bouwen? Daarvoor is logbouw ( houtstapelbouw ) zeer geschikt.


Vraag hier direct een scherpe houtstapelbouw of houtskeletbouw bouwpakket offerte aan en bouw zelf of laat je houten gebouw uitvoeren door een ervaren houtbouw. Zo nu en dan ontvangen wij wel eens een e-mail van mensen met een houten huis dat niet door ons gebouwd. Vaak is er dan een probleem dat men ons dan wil voorleggen.


Olja Houtbouw Professioneel en deskundig.

Bent U op zoek naar een houtbouw prefab bouwpakket rechte of ronde balken in houtstapelbouw of. Ons eigen fabricaat houtstapelbouw kenmerkt zich door massief vuren wanddelen van 4 6 of 1mm dik, met een dubbele veer- en groefverbinding aan. Houtbouw maatwerk: houten schuren, houten paardenstallen, houten garages, houten overkappingen, houten aanbouwen en meer houtbouw tegen scherpe prijzen! Elke woning is als een maatpak voor de bewoners, passend bij de omgeving.


De indeling en architectuur is vrij. De afwisseling van houten delen, gestuucte wanden. Hoornik Speciaal Bouw is een expert op het gebied van houtstapelbouwproducten.


Zeer uiteenlopende producten kunnen worden geleverd als houten huizen. Een prefab woning kan gebouwd worden met verschillende materialen. Een duurzame manier van bouwen is natuurlijk de houtstapelbouw. In houtrijke landen als Scandinavië, Groenlan Canada, Siberië, Japan en de Verenigde Staten wordt logbouw of houtstapelbouw al eeuwenlang toegepast. Direct achter de buitenwand wordt een isolatielaag naar keuze geplaatst.


Waarom zou u kiezen voor een woning of chalet van rondstam? Houten huizen van HOUTSTAPELBOUW -EXPERT. De door vakkundige met de hand geschilde logs geven een houten huis of houten chalet een.

Meer dan jaar ervaring met het bouwen van houtskeletbouw woningen. Houtstapelbouw wordt door ons uitgevoerd met handmatig bewerkte logs. Logbouw is een stapelbouwsysteem waarbij de sluitingen tussen de logs (balken) machinaal op maat gezaagd zijn.


Logbouw is dé bewezen bouwmethode die in de Scandinavische landen voornamelijk wordt toegepast. Naast het robuuste karakter. Wat kunt u doen om deze te voorkomen? Massieve houtbouw is heel lang een synoniem geweest van wat we vandaag kennen als houtstapelbouw.


Toch zien we deze manier van bouwen vooral terug in de recreatieve. Een betaalbaar houten huis bouwen of elk ander houten gebouw in houtstapelbouw of houtskeletbouw van bouwpakket tot complete woning door de houtbouw. Vooral houtstapelbouw of logbouw en houtskeletbouw met een houten buitenblad zijn favoriete bouwmethodes.


Logs2Home voegt hieraan nog een derde variant toe.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.