dinsdag 29 oktober 2019

Huiden geffen

Wij verkopen alle soorten koeien huiden en vachten. De mooiste huiden importeren wij uit heel Europa en Zuid-Amerika. Wij importeren direct uit heel Europa en Zuid-Amerika.


Heartline heeft alleen maar eerlijke vachten die zo ecologisch mogelijk gelooid zijn! Zo ben je er zeker van dat alle huiden van hoge.

Alles voor een natuurlijk interieur! U kunt bij ons met PIN betalen. In onze webshop kan u een uitgebreid en steeds wisselend aanbod vinden van Europese en exotische dierenhuiden, alsook een ruim.


Gezellig winkelen, genieten van mooie interieurartikelen, ideeën opdoen voor huis en tuin, een kinderkamer. Bekijk alle huizen te koop in Geffen op funda. Info over huiden en vachten geffen. Resultaten van zoekmachines!


Alle advertenties van KH decoraties, Geffen op Marktplaats.

Huiden van Heartline zijn altijd ecologisch gelooid. Met respect voor dieren en de natuur. Ook levering van leer, rawhide, perkament en geweien. Huiden en vachten kunnen nét die laatste boost geven om jouw interieur af te maken. Naast schapenvachten en koeienhuiden zijn ook andere huiden beschikbaar.


Uw Koeienhui Rendiervel of Schapenvacht kiest u uit 100-den uniek gefotografeerde huiden en vachten. GRATIS levering binnen Nederland. Huiden zijn natuurproducten en vertonen daarom ook wel eens oneffenheden. Een paard dat langs een prikkeldraad schuurt, of een kleine imperfectie in het. Dierenhuiden huiden en alle soorten leder alsook lederen toebehoren.


Ontdek de vele soorten vellen waarmee uw. Welkom bij De Knotwilg Landelijk Wonen. Vanuit de passie voor deze.


Alle koeienhuiden die u ziet op de website hebben we op voorraad en voor bestellingen die worden geplaatst voor 14:(maandag tot en met vrijdag), wordt uw. Wilt u een idee van onze wisselende voorraad leer, huiden en vachten bezoek dan de volgende pagina’s. Bij ons alles te verkrijgen tegen betaalbare prijzen.

Ook in- en verkoop geweien en huiden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.