donderdag 31 oktober 2019

Vlekken natuursteen

Natuursteen bestel je in onze webshop. Scherpe Acties op Veel Producten. Ontdek onze Nieuwste Aanbiedingen! Bekijk nu de laatste GAMMA Folder. Profiteer van Super Aanbiedingen!

Laagste Prijs van Nederland! Stenen en Betonnen tegels. We krijgen veel vragen over het verwijderen van vlekken in natuursteen , zoals marmer en hardstenen vloeren en aanrechtbladen.


Vlekken verwijderen van natuursteen. Marmer schoonmaken en marmer. De vloeren in je huis mooi en proper houden, vergt wel wat onderhoud.


Vaak lopen de adviseurs van Pro Floor Care tegen deze vraag aan: Wij hebben onze kraan in de keuken of doucheruimte schoon gemaakt met een kalkverwijderaar en nu. De voorgestelde vervuilingen kunnen met de vermelde Lithofin-producten verwijderd worden.

De meeste vlekken kan men volledig verwijderen, sommige laten, zelfs na. Als we voor iedere vraag over vlekken een dubbeltje gekregen hadden, dan zaten we met z’n allen op Gran Canaria met een lekkere cocktail in ons hand. Betontegels of natuursteen Hardnekkige vlekken op een gewone betontegel of op natuursteen krijg je moeilijk verwijder.


Het verwijderen van vlekken en andere vervuilingen uit natuursteen en keramische oppervlakken via een vlekkenwijzer. Mooie vloer in Belgische hardsteen in nieuwstaat hersteld in een bedrijfspand. Op deze vloer heeft men een vloeistof laten vallen wat diepe uigebeten vlekken heeft.


Mooie natuurstenen vloer in Laperto marmer opnieuw vlak geschuurd. En in verschillende unieke stappen en behandelingen ( stofvrij ) opgeleverd in een gepolijste. In de badkamer hebben wij een zwarte natuursteen op zowel de vloer als tegen de wand. De vloertegels zijn onbehandel de wandtegels kregen een coating. Info over vlekken op graniet verwijderen.


Resultaten van zoekmachines! Organische vlekken in marmer en natuursteen veroorzaken een roze-bruine vlek en kunnen verdwijnen door de bron van de vlek te verwijderen. Zou je de vloer al eerder afsluiten met een beschermend product, dan kan het aanwezige vocht lelijke vlekken in de natuursteen tegels veroorzaken. Ik denk dat over vlekken al vele boeken vol zijn geschreven.


Toch hoor je zo hier en daar wel eens een tip over het verwijderen van een vlek , die je in geen enkel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.