donderdag 7 november 2019

Iepenhout planken

Bruto prijzen in euro per mexclusief BTW uitgaande van een order van n of enkele planken. De maten zijn een indicatie - en onder voorbehoud ! Hard- en Zachthout is dé specialist voor gewaterd iepenhout. Houtwinkel Massieve zuilen van iepenhout , gezaagde iepenhouten planken en meer.


Kom naar onze winkel want ons hout moet je zien, voelen en ruiken.

Iepen - massief hout iepenhout of iepehout. Eiken houten balken en eiken planken leveren wij in vrijwel alle maten en diktes. De breedste plank op dit moment is 22cm.


Iepen is iets zachter vergeleken met Eiken. Eigenschappen van iepenhout. Kleur Iepenkernhout is roodachtig bruin van kleur, het spinthout is geelwit. Voor de iep is wateren een.


Deze houtsoort is vast, voelt prettig aan, heeft een rijke structuur én een warme kleur.

Bestel deze prachtige houtsoort direct online! Iepen planken vloeren, Iepenhouten plankenvloeren. Iepen hout komt in het grootste gedeelte van het noordelijk halfrond voor. Nederland is het iepenland bij uitstek vandaard dat wij over het algemeen inlands iepen in. De Houtatelier specialist in unieke stoere en robuuste boomrand bladen planken en schaaldelen.


U ook de natuur in uw huis of bedrijf halen. Houtsoort: Nederlands iepen. Bijzonderheden: de planken zijn ‘blind. Het blad is samengesteld uit mooie brede delen iepenhout.


Het zwart eiken onderstel is op een natuurlijke manier zwart gemaakt. Om de juiste uitstraling te krijgen is echter wel belangrijk dat je kunt beschikken over oud en doorleefd iepenhout. Alexander heeft , 5cm dikke, Iepenhouten planken gekocht bij Tafelboom in Utrecht. Als u vurenhouten planken of balken onbehandeld laat, is er kans op aantasting.


Iepenhout heeft een prachtige nerf en een mooie, roodbruine kleur. Het hout kan gaan vervuren, rotten of door insecten worden aangetast. Met meer dan houtsoorten, een ruime keus aan deuren en vloeren, vele modellen lijstwerk, zijn wij de oudste en meest veelzijdige houthandel in Haarlem, zowel voor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.