woensdag 6 november 2019

Kamersteiger opzetstuk

Opzetstuk voor de professional. Stijltangen van topmerken. Alles voor de professionele kapper. Voor 22: besteld = morgen thuis. In een handomdraai bij u geleverd.


Snel en betrouwbaar - Gratis verzending!

Rolsteigers Alumexx, Hoge kwaliteit. Vandaag bestel morgen in huis! Vergelijk verhuurbedrijven en bespaar! Stel zelf uw ideale kamersteiger samen met losse onderdelen van Euroscaffold. In ons assortiment: opzetstukken in diverse afmetingen, platforms, stabilisatoren.


Uitgebreid assortiment Steigermateriaal. Een uitbreiding voor de aluminium kamersteiger. Past op alle professionele kamersteigers met een lengte van 190cm en een breedte van cm.

Vanaf € 18- steiger kopen bij Steigerverkoop. Betaal veilig met PayPal of iDEAL. Universeel opzetstuk voor kamersteiger inclusief borgclips. Dit opzetstuk past op alle professionele merken kamersteigers met een afmeting van x 1cm.


Kies voor brede of smalle steigers met diverse werkhoogtes. Zomer Verkoop - Tot korting! Altijd De Laagste Prijzen. Product kenmerken Verfijn de resultaten door hiernaast op één of meer kenmerken te klikken. Een compacte en handige kamersteiger , ideaal voor binnen.


Om een bod uit te kunnen brengen of een kavel te volgen dient u eerst in te loggen. Te gebruiken als uitbreiding op uw kamersteiger of klapsteiger. Nederland fabricaat en dé goedkoopste. Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden. Kamersteiger opzetstuk Kopen?


Alle prijzen zijn in euro, exclusief schade-afkoopregelingen, brandstofkosten, verbruiksartikelen, slijtagekosten. Beste Prijsgarantie op Site! Zoek U onderdelen voor uw kamersteiger ? Met het gebruik van deze website gaat u hiermee akkoord.

Bekijk de beste aanbieding!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.