woensdag 27 november 2019

Kleine huishoudtrap

Verkrijgbaar van tot Treden. Op welke hoogte u ook moet zijn, voor iedere klus heeft GAMMA een passende huishoudtrap. Kleine 2-treedstrapjes, maar ook huishoudtrappen met wel treden.


Lichtgewicht huishoudtrap De Altrex Lima is een gebruiksvriendelijke huishoudtrap , die geschikt is voor kleine en grote klussen in en rond het huis. De kleinste huishoudtrap met extra brede treden.

Met de Giant sta je stevig en veilig. Perfect voor de ‘ kleine ’ klus in huis. Dubbele trede, dubbel zoveel stavlak ? Veilig en comfortabel klussen ? Deze lichtgewicht aluminium huishoudtrap is jouw stabiele basis bij alle kleine en grote klussen in en rond het huis. Op zoek naar een huishoudtrap ? Voor de kleine klussen in en rond huis is een goede huishoudtrap onmisbaar!


Xenos heeft handige trapjes, opstapjes en krukjes voor elk huishouden.

Van het merk Curver bijvoorbeeld. Bestel eenvoudig online op. Ruime Keuze Gereedschappen hier. Alle Topmerken op Choozen! Vuren steektrap premium voor zeer kleine ruimte.


Of het nu gaat om een lampje verwisselen of het schilderen van al je buitenmuren. Handig inklapbaar 2-treeds opstapje van Sencys in met extra brede treden en anti-slip profiel zodat je altijd comfortabel staat. De Lima is een gebruiksvriendelijke huishoudtrap die bij uitstek geschikt is voor kleine en grote klussen in en rond het huis. Altrex huishoudtrap Sierra SEO treden.


Deze huishoudtrap heeft een modern. Nederlandse winkels overzichtelijk op een rij, waardoor u eenvoudig kunt vergelijken en de. Altrex huishoud trap treden en plateau en kleine trap treden,ik verkoop dit omdat ik die niet gebruik. Vind huishoudtrap op Marktplaats. De Altrex Giant huishoudtrap is een tweetreeds trap met aansprekend design.


De aluminium anodisering zorgt ervoor dat de trap prettig aanvoelt. In diverse merken verkrijgbaar! Huishoudtrap bestel je in onze webshop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.