donderdag 7 november 2019

Plintenkit

De hoge aanvangskleefkracht van deze lijm maakt dat de plinten direct goed aan de wand blijven zitten. Soudal plintenkit is zijn geld dubbel en dwars waard. Bekijk dit stappenplan van GAMMA en lees hoe je jouw doe het zelf ideeën makkelijker kunt realiseren.


Wij zijn fabrikant en leverancier van o. MDF-plinten, houten plinten, overzetplinten, gelakte plinten, RVS plinten en aluminium plinten van hoogwaardige kwaliteit.

Plintenkit High Tack is een ideale kit voor de bevestiging van plinten. High Tack (tack7) plintenkit voor het verlijmen van de plinten aan de muur. De High Tack kit heeft een hoge kleefkracht. Zo te monteren of overschilderen in de gewenste kleur. Hoge kwaliteit, scherpe prijs.


Wij hebben de goedkoopste vochtwerende MDF plinten. Bekijk ons assortiment Montagelijmen in onze Onlineshop.

Eenvoudig online bestellen. De video en het stappenplan laten zien hoe je eenvoudig zelf plinten bevestigt. Geef je vloer een mooie afwerking met rondom plinten! PPC High tack plintenkit is een professionele, elastische montagelijm met een extreem hoge aanvangshechting. Universele alleskunner.


Handige mannen en vrouwen. De voldoening van het leggen van je eigen vloer is groot. Unicol High Tack lijm is een MS polymeer lijm met extreem hoge aanvangshechting. Beschrijving De Flextack plintenlijm is een zeer hoogwaardige ms polymeer.


Met deze lijm bevestigt u eenvoudig en snel plinten en architraven op elke ondergrond. De perfecte Plintneut voor uw interieur. Voor een traditionele en authentieke afwerking tussen uw plint en deurlijst (of architraaf) bieden wij onze plintneuten aan. Bekijk alle Lijm - Kit Systeem voor plinten online.


Zowel folie als acryrub en eindstukjes verkrijgbaar Plinten. Hoogwaardige lijm op basis van MS Polymeer met extreem hoge aanvangshechting voor verlijming van bijvoorbeeld plinten, panelen voor wanden, vloeren, plafonds, enz.

Deze kit heeft een zeer hoge. Voor de montage van de plinten adviseren wij de High Tack plintenkit. Snelle bevestiging van uw plinten met onze high tack kit.


Te monteren met plintenkit of Combitech clips. Bestel hier eenvoudig online! Muurclips voor Combitech plinten, stuks met boormal. Kijk snel in ons assortiment plinten!


In Nederland en Belgie zijn er veel doe-het-zelvers actief. De meeste mensen vinden het leuk om in eigen huis te klussen, waaronder ook het zelf leggen van een houten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.