woensdag 18 december 2019

Keuken metrotegels

Keuken metrotegels

Ontwerp zelf uw 3D Keuken online. Duitse Topkwaliteit tot Goedkoper! Meer over metrotegels leest u hier. Onze metrotegels worden regelmatig toegepast in hippe koffietenten, barbershops, landelijke keukens en tijdloze badkamers. Metro wandtegels zijn ideale tegels voor gebruik in de badkamer en keuken.


Keuken metrotegels

De metrotegels zijn zowel hitte- als waterbestendig en daarbij ook. De tegel glanst, waardoor het licht in de ruimte. Ruime collectie tegels tegen scherpe prijzen. Bekijk direct ons online assortiment. Nu extra groot ingekocht en laag geprijsd.


De bekende kleine metro tegel in het formaat 5xis leverbaar in kleuren glans en kleuren mat. We hebben nu een keuken gevonden die de metrotegels naar een ander niveau tilt: mat zwarte metrotegels. Wij zijn groot fan, want dit staat zo chique! Ontdek onze tijdloze meubels. Denk bijvoorbeeld aan matte retro tegels voor in je keuken of toilet of betonlook en steenlook tegels als basis voor in je badkamer.


Dit voorjaar gaan we onze keuken een beetje opfrissen. En daarbij hadden we gedacht aan witte platte metrotegels boven het keukenblad. Momenteel hangt daar bij ons.


Of je nou van een keuken houdt met een rustieke, moderne of Scandinavische uitstraling, deze metrotegels kun je in elke stijl toepassen. Alle keukenstijlen te gebruiken. Deze wandtegels zijn slijtvast, water en vlekbestendig.


Keuken metrotegels

Geschikt voor elk interieur. Metrotegels zijn een top trend voor je keuken of badkamer. Originele realisaties in de keuken , badkamer en andere ruimtes in huis vind je hier. In de keuken wil je een wandtegel die makkelijk te onderhouden is, want er ontstaan al snel vetvlekken door het koken.


Wij gaan zelf een nieuwe keuken plaatsen en willen graag metrotegels aan de muren. Ben je van plan om de muren van de badkamer te betegelen? En ben je op zoek naar wat inspiratie?


Klik hier en raak geïnspireerd van de mooiste badkamers, keukens en toiletten die betegeld zijn met de klassieke metrotegels ! De witte hoogglans wandtegels staan goed in zowel de keuken als. Wil je je interieur een originele toets geven? Dan zijn metrotegels ideaal. Ze hebben een bijzondere uitstraling en passen vooral in de keuken en de badkamer. Praxis heeft een breed assortiment aan wandtegels die zowel in de badkamer als de keuken geplaatst kunnen worden.


De wandtegels van Praxis zijn. De perfecte tegel voor uw Bruynzeel keuken Vanaf. Bestel simpel en snel jouw wandtegels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.