maandag 30 december 2019

Knop voordeur

Kwaliteit voor de beste prijs! Een vaste voordeurknop is een schitterende toevoeging op jouw voordeur. Het vaste product wordt gebruikt om de deur open te trekken of dicht te duwen. Deurknoppen koopt u bij Online Deurbeslagshop.


De keuze is groot: van modern, design tot klassiek.

Kies de deurknop die bij uw voordeur of binnendeuren past. Met een mooie knop op de deur komt uw voordeur tot leven. Onze voordeurknoppen zijn vaste knoppen , verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Knop Ei tbv SKG schild of rozet MGO (messing gepolijst ongelakt).


Voor montage op schild of rozet. Aan de binnenzijde van je voordeur kun je de brievenbus tochtvrij maken met een al-dan-niet gesloten brievenbusklep. Zo ontsnapt er minder warmte.

Ik wil graag mijn oude slot van de voordeur vervangen. Het complete insteekslot en dus niet alleen de cilinder. Wil de schakelaar in de handgreep van de linker voordeur (en later linkerachter en rechtsvoor) vervangen wegens defect, maar weet niet goed hoe de deurpaneel te. Bent u op zoek naar een nieuwe voordeur van de beste kwaliteit?


Bij Weekamp Deuren vindt u massief hardhouten voordeuren met Politiekeurmerk Veilig Wonen. Zo’n cilinderslot met draaiknop wordt vaak toegepast op de voordeur of achterdeur. U heeft geen cilindersleutel meer nodig en draait met de knop de deur snel op. Voordeur Knop Rond - RVS € 5incl.


Het voordeel daarvan is dat wanneer er bv brand zou zijn en je wel de voordeur op slot hebt gedaan,. Knop voor de voordeur , antiek deurknoppen, smeedijzeren deurknop. Het model - Vimi - voorzien van historisch sjabloon met een mooie passende. Wij hebben een breed assortiment RVS deurknoppen om uw voordeur in stijl te pimpen.


Ook verkopen wij deurgrepen, briefplaten, beldrukkers en huisnummers. Diameter 54mm op ronde rozet. Ook als binnendeur knopkruk te gebruiken.

Past op 8x8mm krukstift of. Ze zijn er in vele soorten en maten zodat de bouwstijl van uw huis tot. Ovale voordeur knop met een diameter van 50mm op rond rozet. Dit betreft een enkele RVS knop inclusief stift en montagemateriaal.


Of u nou liever een vierkante, ronde of ovale knop wilt, u kunt het allemaal vinden in het assortiment knoppen voor de voordeur. Geschikt voor voordeur : Geschikt voor achterdeur: Materiaal: AluminiuVorm. Deze Sencys knop veiligheidsbeslag voor voordeuren aluminium Fis een belangrijk onderdeel van uw veiligheid in huis.


Betrouwbaar inbraakwerend veiligheidsbeslag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.