maandag 16 december 2019

Koeienhuiden geffen

Bestel eenvoudig en snel op beslist. Kleden voor lage prijzen online. Altijd de beste deal voor jou. Wij verkopen al jaren alle soorten huiden, waarvan de koeienhuid onze specialiteit is geworden. Wij importeren direct uit heel Europa en Zuid-Amerika.


De sfeer in de showroom in Geffen moet je ervaren.

De verrassende collectie is overweldigend en inspirerend voor de echte liefhebbers van binnen en buiten wonen. Welkom bij kh decoraties, de uniekste landelijke lifestyle winkel van nederland. Alle koeienhuiden die u ziet op de website hebben we op voorraad en voor bestellingen die worden geplaatst voor 14:(maandag tot en met vrijdag), wordt uw. Vind koeienhuid geffen op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


De mooiste A kwaliteit koeienhuiden. Koeienvacht in alle kleuren en maten. Word lid van onze mailinglijst: Nieuwsbrief: Over ons. GRATIS levering binnen Nederland.

Een koeienhuid geeft een warme, gezellige sfeer in huis en is daardoor een veelzijdig decoratiestuk. De koeienhuid is van nature slijtvast en zal jarenlang meegaan. Keuze uit Normandische of Zuid-Amerikaanse koeienhuiden.


Zoals elk levend wezen is ook elk vel uniek. Onze koeienvellen zijn zorgvuldig uitgezocht en. Al onze vachten zijn zo ecologisch mogelijk gelooi van bekende herkomst en alleen van de hoogste kwaliteit!


Veel meer dan alleen schapenvachten! Snelle levering Kosteloos retour binnen 1dagen. Alles voor een natuurlijk interieur! U kunt bij Natuurlijke Woonsfeer betalen middels: Social Media.


Blijf op de hoogte van de. De oude Schuur, Specialist in vachten. Schapenvachten, geitenhuiden, konijnenvachten, wildhuiden, koeienhuiden. Groot assortiment, beste prijs.


Kwantum, daar woon je beter van!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.