woensdag 25 december 2019

Ladder nokhaak

Aluminium nokhaak , geschikt voor dakladders. Bestel met jaar garantie! Professionele houten ladders. Veilig, stevig en duurzaam! Bekijk specs én de beste prijzen voor ladders op Vergelijk.


Snel en betrouwbaar - Gratis verzending!

Zo ligt de ladder vast en stabiel. Universele nokhaak van aluminium, nergens goedkoper. De ladder nokhaak kan over het hoogste punt van het dak worden gelegd ( zie afbeelding). De nokhaak voegt eenvoudig extra functionaliteit aan uw ladder toe. Specialistische ladder voor het veilig beklimmen van.


Deze nokhaak past op alle. Nokhaak voor ladder kopen? Ga naar Bouwplaats-Inrichting. Solide dakladderSpeciaal ontwikkelde ladder voor gebruik op.

Door de speciale constructie kan de ladder op verschillende afstanden aan de nokhaak bevestigd. Gereedschap - Verf - Behang. Alles om te klussen op beslist.


Vind jouw ladder in onze unieke collectie. Shop nu alle klus artikelen online. Klus artikelen voor lage prijzen. Ladder bestel je in onze webshop. We hebben ladders voor particuliere en zakelijke klanten.


Om de ladder aan de daknok te hangen. Met de wielen onder de nokhaak rol je de. Past op elke enkele ladder. Resultaten van zoekmachines!


Zeer degelijk, 2mm wanddikteGrote 125mm gelagerde wielen met rubber loopvlak. Brede steun op het dak, voor extra stabiliteit en grotere.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.