vrijdag 6 december 2019

Pan met stoominzet

Vind jouw pan in onze unieke collectie. Voor 23:bestel is morgen thuis! Big Sale, Verkoop Gaat Snel, Mis Het Niet, Prijzen Stijgen, Koop Je Tickets Nu.


IKEA - STABIL, Stoompaninzet, Je kan verschillende gerechten gelijktijdig stomen in dezelfde pan , wat energie bespaart. We hebben stoominzetten in verschillende afmetingen.

Dit werkt volgens hetzelfde principe als het. Kook en bak accessoires eenvoudig en online op VERGELIJK. Kom naar onze website en vind de beste kook- en bak accessoires. Pan met stoominzet : hoe te gebruiken.


Een opzet-stoompan met verschillende diameters. Geschikt voor pannen met een diameter. Een stoompan is ideaal om op een gezonde manier vis, vlees, groenten en aardappelen te garen.

De meeste stoompannen werken met een stoominzet , die een. Bekijk de categorie pannen en ovenschalen op hema. En shop de leukste artikelen voor een echt.


Met de WMF stoominzet kun je veel meer groente stomen dan in een normale groentestomer, omdat het inzetstuk voller kan. Stoominzet met een diameter van centimeter. Overigens hebben wij ooit van schoonmama een stoominzet gekregen, een soort pannetje met een vergietbodem en een deksel, dat op verschillende formaten pannen past.


In de onderste pan gaat water. Ben je fan van gestoomde gerechten? De set bestaat uit een steelpan van centimeter, 3. De pannen uit de original-profi set van Fissler zijn gemaakt van roestvrij staal. Voor een snelle en gelijkmatige warmtespreiding hebben de pannen een CookStarbodem. Het stomen van groente Het stomen van groente gaat sneller dan blancheren.


Je hoeft geen pan met water aan de kook te brengen en de gare groenten kunnen boven de. Eenvoudig op de pan te plaatsen. Neem contact op met onze klantendienst.


Zet een stoominzet in een pan , en vul de pan tot net onder de bodem van de stoominzet met water.

Dek de pan af en breng het water aan de kook op hoog vuur. Daarvoor kijk je op Kieskeurig. In het onderste gedeelte (de pan ) gaat zoveel water dat de stoominzet boven het water hangt.


Er is dus geen direct contact van het voedsel met het water.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.