vrijdag 20 december 2019

Pigmentsnor behandelen

Mensen met een donkere huidskleur moeten terughoudend zijn met het behandelen van pigmentvlekken omdat contrastverschil op hun huid veel beter zichtbaar is. Een pigmentsnor bij vrouwen ontstaat in de meeste gevallen door het te vaak harsen van de bovenlip. Hoe verminder ik pigmentvlekken? Pigmentvlekken in gezicht kunnen behandeld worden met creme of peelings om deze te verminderen.


Met een laserbehandeling zijn pigmentvlekken goed te behandelen.

Hierbij wordt laserlicht gebruikt om de vlekken lichter van kleur te maken, zodat ze niet meer opvallen. Dr Mestdagh behandelt in alle zachtheid met de meest aangepaste behandeling zodat u zich terug goed in uw vel voelt! Er zijn een aantal crèmes die gespecialiseerd zijn in het behandelen en lichter maken van pigmentvlekken, donkere huid zoals oksels,. Als er meer behandelingen nodig zijn,.


Ik ben een meisje van jaar en vorige zomer had ik ineens out of the blue een pigmentsnor op mijn. Als je de pigmentvlekken gaat behandelen en je smeert je. Wat zijn pigmentvlekken en hoe ontstaan ze?

Informatie over de behandeling van pigmentvlekken en ouderdomsvlekken. Lees meer over de mogelijkheden kom langs voor een gratis consult. Hallo, ook ik heb inmiddels jaar last van een pigmentsnor , echt vervelend! Ik wordt er helemaal gek van!


Soms denk ik het valt mee,. Zelf heb ik een ‘ pigmentsnor ’ en ook een aantal vlekken op mijn voorhoofd. Gelukkig zijn er ook simpele. Oppervlakkig gelegen pigment kan in de regel goed behandeld worden. Het dieper gelegen pigment bij melasma is alleen met lasertherapie te verwijderen.


Hallo, Ik heb sinds een aantal jaar pigmentvlekken in mijn gezicht. Ik denk dat dit is gekomen door pilgebruik. Het vervelendste is dat ik nu een pigmentsnor boven. Melasma die oppervlakkig liggen zijn vaak bruin van kleur en redelijk goed te behandelen.


Is dit hoe een pigmentsnor kan beginnen? Je kunt ze zelf behandelen op een natuurlijke manier. Het behandelen van ouderdomsvlekken vraagt wel enorm veel doorzettingsvermogen, werk en tijd.

Er bestaan tal van natuurlijke huisremedies om vervelende gezichtsvlekken of pigmentvlekken te verbleken of vrijwel helemaal te verwijderen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.