maandag 9 december 2019

Ramen wassen op grote hoogte

Bestel ook online bij Leen Bakker. Ruim Assortiment, Topkwaliteit! Met behulp van een hoogwerker of gevelinstallatie wast Multi-Clean ook ramen op ( grote ) hoogte. Voor onze glazenwassers is geen raam buiten bereik. Wat is het beste middel en hoe pak ik dit aan?


Zoekt u een glazenwasser die ramen kan wassen op grote hoogte , of moeilijk bereikbare plekken in de regio Barneveld?

Welkom bij Van Wessel Glazenwasserij! Deze wisser is te gebruiken voor elk gladde oppervlak, onmisbaar thuis! Unger dealer voor Nederlan alle items gewoon op voorraad. Telescoop set ramen wassen op verdieping. Nu weet ik dat er telescopische glazenwassers sets zijn, zodat je zonder ladder op hoogte de ramen kan lappen.


Clean Sunpower is uw ruitenwasser voor het reinigen van ramen met osmosewater, ook op grote hoogte en moeilijk bereikbare plaatsen. Dan kunnen we eindelijk ons eigen huisje betrekken. Wilt u graag de ramen van uw woning laten wassen , maar bent u zelf bijvoorbeeld niet zo’n held op grote hoogtes of heeft u er geen tijd voor?

Ramen wassen met een telescoop. Er zijn genoeg glazenwassers die met zo'n lange stok met slang werken voor hogere ramen. Voor hoge ramen maken we gebruik van een telescoop. Info over zelf ramen wassen op hoogte.


Resultaten van zoekmachines! Hoe gebruik ik de Ha-Ra telescoopstang voor de ramen ? Gemakkelijk ramen wassen op hoogte. Voordeel is dat u geen ladder of stoel hoeft te gebruiken bij het. Aquazoozle werkt met telescopische ladders en hoogwerkers om alle hoge ramen veilig en tot in de puntjes te reinigen. Hoge ramen wassen is onze specialiteit.


De telescoopsteel is voorzien van een Gardena compatibele spiraal om aan te sluiten op uw. Hoogte Handvaten: Nee: Gewicht. Het wassen van kozijnen en ramen is een ambachtelijk werk dat dient te.


Door middel van een hoogwerker worden ramen op grote hoogte grondig gereinigd door een. Het glas en de kozijnen worden op een. Glasbewassing op hoog niveau in Zuid Limburg.


Glasreiniging Van Nes uit Heerlen wast ramen op iedere hoogte vlekkeloos schoon.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.