woensdag 4 december 2019

Steigerhout maat

Bespaar tot wel via kiesproduct. Het steigerhout wordt bij jou thuis afgeleverd! Bestel online of kom langs voor steigerhout Rotterdam! Steigerhout tuinmeubelen op maat.


Bij ons vind je steigerhouten loungesets, tuinmeubelen, kasten, banken, tafels helemaal op maat gemaakt.

Alle tafels van steigerhout worden geleverd als doe het zelf bouwpakket. Een pakket bestaat uit op maat gezaagd. Tafels, banken, kasten, loungesets en tuinmeubelen. Ontwerp uw eigen meubel en wij maken.


Mag mijn meubel ook op maat ? Niet alleen in onze shop bieden we legio mogelijkheden aan meubelen in diverse afmetingen, type afwerkingen en keuze in materialen. Bijvoorbeeld steigerhouten tafels, loungeset, steigerhouten bed of een steigerhouten bank. We gaan je bestelde meubel(s) in produktie nemen in onze eigen fabriek.

Wij maken meubels op maat van met name steigerhout. Op onze website hebben wij een vrij breed assortiment aan meubelen. Maar ook als je het steigerhout op maat wilt laten zagen dan kun je contact met ons opnemen zodat wij jou kunnen informeren over de mogelijkheiden van het zagen op maat. Bekijk onze website voor meer info! Online en offline hebben wij een groot assortiment nieuw en gebruikt steigerhout op voorraad.


Geïmpregneerde steigerplanken, Greywash steigerplanken en oud gemaakte. Op zoek naar een steigerhout bed? Zowel tweepersoons bedden als eenpersoons bedden en kinderbedden worden hier in onze werkplaats gemaakt van duurzaam hout.


Landelijk wonen begint met onze schitterende steigerhout meubelen voor binnen en buiten, exclusief op maat gemaakt in onze gespecialiseerde. Meubelen van steigerhout zijn niet alleen trendy en mooi,. Ze worden in onze eigen werkplaats vakkundig- en op maat gemaakt, eventueel naar uw eigen ontwerp. Unieke bank op maat van steigerhout kopen?


Wij voorzien in binnen- en buitenmeubels, woonaccessoires gemaakt met steigerhout. Uw specifieke wensen in combinatie met ons vakmanschap zorgen voor een bijzonder. Een steigerhouten plank is op vele manieren te gebruiken.


Denk bijvoorbeeld aan meubels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.