maandag 6 januari 2020

Koeienhuid

Bespaar tot wel via kiesproduct. Iedere koeienhuid heeft een eigen identiteit, dat wil zeggen dat de koe die buiten of binnen geleefd heeft een of meerdere littekens kan hebben. Koop of Verkoop koeienhuid op Marktplaats.


Hoe kan je houten vloeren en andere vloerbedekkingen beter aankleden dan met een luxueuze schapenvacht of koeienhuid ? Bent u op zoek naar een exclusief vloerkleed om uw huis te decoreren? Vind koeienhuid kleed op Marktplaats.

Voor iedereen een voordeel. Bestel online of kom naar één van onze winkels. Kwantum, daar woon je beter van! De mooiste A kwaliteit koeienhuiden. Koeienvacht in alle kleuren en maten.


Al onze koeienhuiden komen uit Zuid-Amerika. Deze zijn door ons stuk voor stuk met de hand geselecteerd en. Littekens en wisselingen in kleur en afmeting vormen een natuurlijk onderdeel van het leer en maken elke koeienhuid uniek.

GRATIS levering binnen Nederland. In zilver, bijvoorbeel of afwisselende vierkanten zilver en zwart. Daarnaast is een koeienhuid kleed in kleuren als grijs of lichtbruin en donkerbruin,. Een koeienhuid kopen van A kwaliteit doet u bij koeienhuidenvloerkleed. Vele aanbiedingen bij bol.


Gratis retourneren dagen bedenktijd. Wij verkopen al jaren alle soorten huiden, waarvan de koeienhuid onze specialiteit is geworden. Wij importeren direct uit heel Europa en Zuid-Amerika.


Een prachtig kussen van koeienhuid ! Deze is gemaakt van geverfde koeienhuid. De maat is bij 50cm en heeft een ruime rits aan een van de zijkanten,. Lina Leather heeft eigen productie lijn.


Dyreskinn koeienhuiden in je interieur. Op zoek naar een mooie manier om je interieur wat meer aan te kleden? Wij hebben ook kalfshuiden in verschillende formaten.


De koeienhuid is van nature slijtvast en zal jarenlang meegaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.